Magento webshop
til Jane Kønig

Kunde

Jane Kønig

webshop

Jane Kønig designer smykker til den moderne kvinde, der udfordrer måden at bære smykker på. Jane Kønig A/S sælger deres smykker direkte til slutbrugeren og har herudover et større forhandlernetværk samt agenter i en række lande. Derudover driver Jane Kønig selv 3 butikker Danmark og Norge.

Jane Kønig kom til WEXO i 2016 for at få vores hjælp til bedst at få udnyttet deres potentiale, og få opbygget en stærk og struktureret IT platform bag deres eksisterende Magento webshop. Samarbejdet startede med en uges workshop on-site, for at komme ind under skallen på webshoppen samt Jane Kønigs forretning.

Det var vigtigt for Jane Kønig, at der fra start var fokus på at løsningen skal kunne håndtere de forskellige kanaler, og udnytte så meget viden og data som muligt på tværs af kanalerne. Den eksisterende løsning som kunden kom til WEXO med var præget af væsentlige mængder dobbeltarbejde ved produktoprettelse, ordrehåndtering m.m.

Se videopræsentation af janekonig.dk

Funktionsliste

punkt
Udvidet B2B og B2C funktionalitet
punkt
Integration til Instagram
punkt
Instagrambilleder direkte på produktsiden
punkt
Dashboard til visning af antal B2B og B2C ordre m.m.
punkt
Variantstyring og sammensatte produkter. Enkelte produkter i sortimentet består af mange varianter, der sammensættes som en pakkeløsning.
punkt
Cross sell popup
punkt
Hurtig Navision integration
punkt
Marketing integrationer
punkt
POS integration
punkt
Automatisering af hele flowet bagved shoppen, så kunden nu kan skalére forretningen, hvilket gør dem i stand til at åbne fysiske butikker i flere lande
punkt
Video thumbnails på produktsiden
5
Sproglag
+90
Forhandlere i Europa
+141k
Følgere på Instagram

Jane Kønig's e-handelsløsning

Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop

Fremhævede funktioner

Udvidet B2C funktionalitet

punkt
Gavekort der kan anvendes både i webshop og fysisk butikker
punkt
Mersalg med automatisk relaterede produkter baseret på opsatte regler
punkt
Sprogvælger med GEO mapping
punkt
Udsolgte varer - få besked når varen er tilbage på lager
punkt
Forhandler kort, hvor der er nemt for kunderne at se forhandlere og butikker i hele Europa, der sælger Jane Kønig smykker
B2B webshop
Udvidet B2B funktioner på webshop

Udvidet B2B funktionalitet

punkt
Kvik bestilling, hvor B2B kunder hurtigt kan løbe varerne igennem og tilføje de varianter, der ønskes til kurven
punkt
Mersalg af æsker, marketingmateriale og reservedele i checkout
punkt
Styring af agent-login til salgsoversigt og statistikker
punkt
Kreditmax

Instagram integration

punkt
Instashop
Inde på webshoppen er der direkte adgang til Jane Kønig Instagram, hvor man kan købe produkterne direkte gennem billederne (shop the look). Her kan kunderne ved ét klik på smykkerne på billedet lægge dem i kurven.
punkt
Instagrambilleder på produktsiden
Jane Kønig er meget store på Instagram, så det er derfor naturligt at drage værdi af de mange billeder kunderne rundt i verdenen tager af deres smykker.

WEXO har udviklet en løsning så hvert produkt i Magento har et separat hashtag, eller flere. Såfremt en person på Instagram viser et billede af varen og tagger med dette hashtag, vil billedet ligge til godkendelse hos Jane kønig, og derefter blive vist på produktsiden.
Instagram integration til webshop
Social shopping

Social shopping

Jane Kønig benytter sig af social shopping, der er en metode inden for e-handel, hvor kundernes venner involveres i købsprocessen. Kunderne kan med et enkelt klik dele, anbefale og kommentere alle produkter i webshoppen på Facebook, Instagram eller Pinterest og her få reaktioner fra venner og venners venner, som i sidste ende kan påvirke købsprocessen. Ideen bag social shopping er, at enkeltpersoner er påvirket af deres venner køb og anbefalinger.

Dashboard med oversigt over B2B og B2C ordre

Hos Jane Kønig har et par skærme hængende i baglokalet, der viser dagens fuldførte webordrer fordelt på B2C og B2B. Dashboardet viser også antal B2C og B2B ordrer for indeværende måned, samt hvor mange webordre, der var sidste år for samme periode. Yderligere ses en fordeling ud på lande. Nederst på skærmen ses det totale antal ordre per måned for hver måned i indeværende år.

Salgsdashboard Magento webshop

videopræsentation af janekonig.dk

Se nogle af vores andre cases
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77