Få løftet jeres forretning

IT-rådgivning

Med WEXO har I ikke blot en stærk teknisk udviklingspartner. Du har også en partner med evnerne og ønsket til aktivt at involvere sig i væksten af jeres forretning.

Vores kollektive faglighed dækker alt strategisk rådgivning omkring intern IT-organisering, logistik og arbejdsprocesser til konverteringsoptimering, mobil UX optimering af din e-handelsløsning samt grundig systemtræning af dine medarbejder til at sikre en effektiv ibrugtagning af den nye løsning på Magento eller Shopware.

Vi kan afdække kompetencerne for en potentiel e-commerce manager ansættelse i din organisation, vi kan udfordre dit SEO og marketing bureau, vi kan hjælpe med bemandingsplan og organisering af dit nye e-handelsteam.

"

Vi har benyttet WEXO som teknisk leverandør i forbindelse med vores crosschannel eCommerce Magento platform på www.neye.dk.

Udover daglig support, har WEXO også bidraget med inspirerende sparring og input vedr. vores eksisterende Magento løsning.

I september og oktober 2013 gennemførte vi et projekt for at optimere webshoppens salg med WEXO som teknisk partner. Udover at levere en fantastisk indsats og være en yderst behagelig samarbejdspartner, var de medhjælpende til mere end at fordoble vores konverteringrate.

Så WEXO og ikke mindst Tommy Frøkjær og hans team har mine allervarmeste anbefalinger til andre Magento-ejere.

"
Monica T. Balle - E-commerce manager - NEYE Fonden

Så tag fat i os i dag og få en snak om hvordan WEXO kan bidrage til at løfte jeres forretning.

Eller læs lidt mere om enkelte af de rådgivende ydelser vi tilbyder nedenfor

Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77