Dynamics NAV integration til Magento

Integration mellem Dynamics NAV og Magento

Vi har i de sidste 10 år lavet mere end 70 integrationer mellem Microsoft Navision (Nav / Dynamics) og forskellige kunders Magento webshops. Vi kan løse enhver integrationsopgave for dig og er leveringsdygtig i markedets mest stabile og gennemarbejdede integrationsløsninger på området.

Vi har lavet integrationer mellem Magento webshops og Microsoft Navision, Microsoft Nav, Microsoft Dynamics og senest Business Central / BC365. I takt med at Microsofts produkt har skiftet navn og udviklet sig hen over årene, er vores integrationsbase også blevet stærkere og udbygget med flere funktioner.

Den integration du vil få mellem Dynamics og din Magento webshop, vil kunne omfatte alle de informationer, du måtte ønske og desuden være hurtig og klippestabil.

Vi har integrationer der håndterer mere end 400 mio. individuelle kundepriser og vi ved at fejl kan ske i så store datamængder. Derfor er vores integrationstilbud bygget op omkring et messaging-system, som overvåger og sikrer, at data modtages korrekt i begge systemer. Eventuelle problemer vil udløse en alarm i vores supportafdeling, som tager sig af det og sikrer din forretning en kontinuerlig drift.

Vi har tidligere set, at der ved en fejl er slettet landekoder i Microsoft Dynamics, hvilket har resulteret i, at Dynamics afviser de modtagne ordre. Det registreres i samme minut hos vores support, som indenfor en time har en afklaring med kunden og sikrer at ordrene kan fortsætte over i systemet.

24/7 overvågning af integrationen

Vores avancerede algoritmer til overvågning af integrationen mellem Magento og Microsoft Dynamics nedbringer dine supportomkostninger og øger kundetilfredsheden. Det er en lille fordel, som vi kan give dig i kampen for succes online.

Kendt under mange navne

Afslutningsvist vil vi tillade os at påstå, at hvis frasen 'kært barn har mange navne' skulle illustreres med ét eksempel, så må det være Nav. Gennem den tid vi har arbejdet med integrationer mellem Magento og Microsofts ERP-system, har det været omtalt som Dynamics, Nav, Nav Dynamics, Dynamics 365 Nav, Business Central, Business Central 365 og BC365.

Hvis vi indimellem kommer til at kalde det 'Nav', så håber vi, at alle fortsat er enige om hvad vi taler om.

Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77