Shopware 6 webshop
til B2B og B2C

I 2017 har vi for første gang i knap ti år valgt at tage en ny platform ind. Det er sket efter at have fulgt tyske Shopware gennem mere end tre år og set hvordan de år for år, har formået at udvide deres platform med gode features, holde en god kodebase samt udbygge deres community.

Shopware er den ideelle platform til at imødekomme de skiftende krav til online handel, hvilket giver jer frihed til hurtigt og nemt at udnytte jeres vækstpotentiale og fokusere på den perfekte kundeoplevelse.

Shopware 6 webshop

Shopware 6 er 100% open source og de har en ufravigelig betingelse om, at deres software og moduler ikke må være krypteret. Det giver en stor fordel i at udvikleren har mulighed for at rette eventuelle fejl i moduler eller udvide eksisterende moduler til mere specifikke behov.

Magento er stadig den bedste platform til større enterprise projekter og forventes at blive endnu stærkere på disse projekter over årene. Har du færre komplekse behov og fx stor fokus på brand og conentskabelse, så er Shopware et godt alternativ, der tilbyder en bedre totaløkonomi og fordele i forhold til de grafiske muligheder på webshoppen.

WEXO er Shopware Gold Partner.

Shopware DanmarkShopwareShopware

Med Shopware får I:

Mindre kompleks og billigere webshop
Indbygget CMS-editor der giver mulighed for at lave grafisk flotte landingpages med drag & drop
Indbygget Business Intelligence
God kampagne understøttelse, hvor man kan lave segmentering på kunderne
Muligt at definere dynamiske produkt- og kundegrupper til målretning af indhold
Muligt at redigere og oprette formularer i backend
Klar til B2C og B2B e-handel
Fuld responsive webshop fra start
Søgemaskinevenlig og overholder de kendte Google ranking faktorer
Muligt at integrere til forskellige markedspladser som Amazon, Ebay m.fl.
Analyse-sektion hvor man kan få analyseret på kunder, konverteringer, produkter m.m.
Høj fleksibilitet på content-delen ved oprettelse og visning

Jeg har siddet og navigeret lidt rundt i Shopware 6 demo shoppen og synes det virker ret spændende. Meget intuitivt og super væsentlige og relevante dele / oplysninger som systemet indeholder per default.
Det tiltaler mig umiddelbart meget.

Steffen Woetmann, CEO / Climbing wall designer - Gubbies

Drag & drop editor

Shopware har en indbygget drag & drop editor, hvor der nemt kan oprettes inspirerende cms-sider og kategorisider. I editoren kan man frit placere tekst, produkter, billeder, videoer m.m. Det giver gode muligheder for at lave imponerende landingsider med flot indhold, hvor kunderne får lyst til at handle på webshoppen.

i CMS-editoren ligger der allerede et udvalg af templates, man frit kan bruge til at oprette en cms-side eller kategoriside, hvor man blot udskifter billeder, tekster, produkter m.m.

Placere call-to-action knapper på cms-sider og kategorier
Udvalg af designelementer til banner med tekst og knapper
Alt indhold i editoren inkl. billeder er fuld responsive
SEO venlig, da alt tekst vises som HTML tekst
Preview funktion i backend
Shopware drag and drop editor

Brugervenlig backend

Shopware backend

Shopware har en overskuelig og brugervenlig backend, hvor man fra hovedsiden kan tilgå alle funktioner og lave ændringer med drag & drop.

En feature i Shopware er at man kan bestemme om enkelte elementer på en side kun skal vises på bestemte enheder, eller om fx et banner skal se anderledes ud på mobilen end den gør på desktop.

International webshop

Shopware webshop

Shopware er klar til at tage webshoppen internationalt med et flersproget backend og multivaluta styring. Med det indbygget oversættelses modul kan man oversætte tekster, produkter og grafiske elementer direkte i backend.

Shopware findes allerede på dansk, græsk, engelsk, svensk, italiensk, polsk, spansk, fransk, kinesisk, japansk, russisk, bulgarsk, portugisisk, hollandsk, tyrkisk og tysk. Og ellers kan man på få dage få oversat Shopware til et nyt sprog.

Gruppering af produkter og kunder

I Shopware er det muligt at lave forskellige filtre til visning af produkter ude på webshoppen. Her opsættes nogle kriterier i backend som kategori, mærke, pris m.m., som man kan bruge til at bygge forskellige grupperinger af produkterne. På den måde kan man hurtigt vise en gruppe af produkter på fx en cms-side, kategoriside eller brand-side.

Det er også muligt at målrette indholdet på webshoppen til forskellige målgrupper. Lige som man kan gruppere produkterne, kan man også lave grupperinger af kunderne, der tidligere har handlet på webshoppen. Her kan man fx lave en gruppe med kunder, der har købt et bestemt par bukser, og overfor dem vise relevante produkter og cms-indhold, når de vender retur til webshoppen.

Grupperingen af kunderne kan også anvendes til at lave målrettet nyhedsbreve, hvor indholdet tilpasses kunderne ud fra deres købsadfærd.

Læs meget mere om Shopware platformen her.

Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77