Shopware webshopløsning
til B2B og B2C

shopware 6 cms backend

Shopware open source e-commerce

E-handlen er under konstant udvikling, og onlineforhandlere skal imødekomme de stadig skiftende og mere komplekse krav til online handel. Det betyder at platformens arkitektur, spiller en afgørende rolle for virksomhedens muligheder og succes. Shopware er den ideelle platform til at imødekomme de skiftende krav.

Shopware er en 100% open source e-handelsplatform baseret på en moderne tech-stack med den seneste version af Symfony og Vue.js. Shopware 6 er fokuseret på en API-first tilgang, hvilket betyder at du kan redigere eller administrere alle elementer på platformen ved hjælp af API. Det gør det nemt at integrere eksterne systemer med platformen og samtidig gør det platformen til en perfekt Headless Commerce løsning.

B2B e-commerce, omnichannel, headless commerce, PWA, Shopware understøtter det hele og kan levere omfattende e-handelsløsninger til alle dine B2C- og B2B behov. Løft din virksomhed med maksimal fleksbilitet og fuld skalerbarhed.

Vælg en Shopware Partner

Shopware guld partner badge

WEXO er eksklusiv Shopware Gold Partner i Danmark.

Guld partnere er særligt pålidelige og højtydende bureauer med omfattende Shopware ekspertise. Som guld partner, har vi i øvrigt adgang til en dedikeret partnermanager og arbejder ofte direkte med Shopware teamet for at løse komplekse problemstillinger for vores kunder.

Hvad får du med Shopware?

B2B Suite

Shopware B2B Suite er udviklet til B2B virksomheder og tager udgangspunkt i deres komplekse krav til en e-handelsløsning. Dette inkludere bl.a. rettigheds- og rollestyring, kundespecifikke priser, hurtig ordreproces, budgetstyring og tilbudsstyring for salgsrepræsentanter.

Guided Shopping

Skab en levende digital shoppingoplevelse for dine kunder og tag kundeoplevelsen til næste niveau med guided shopping. Guided shopping er velegnet til alle forretningsmodeller så som B2C, B2B og D2C.
 
Du kan hente vores Whitepaper om guided shopping her.

Flow Builder

Flow builderen giver dig mulighed for at automatisere forretningsprocesser med en intuitiv grænseflade uden kode.

Ikke alene sparer du tid og ressourcer ved at implementere effektive arbejdsgange, du drager også fordel af hurtigere reaktionstider, mere fleksbilitet og mere kontrol over din virksomheds drift.

Med Flow builderen kan du fx segmentere kunder og ordre i kategorier, definere workflows med leverandører, oprette personaliseret emails til tags og kategori og m.m.

Rule Builder

Rule builderen giver dig en stor fleksibilitet på tværs af forretningsmodeller, uanset om det er B2C, B2B eller D2C.

Uden at røre en enkelt linje kode, kan du bygge et regelsæt, og automatisere ellers tidskrævende arbejdsgange.

Du kan bl.a. bygge regler for fragt, betaling, priser, indhold, promotions eller kombinere rule builderen samme med flow builderen og derved opnå maksimal fleksibilitet.

Med Shopware har vi fået stablet en utrolig fleksibel løsning på benene, med stor frihed under ansvar. - Noget der passer perfekt til vores behov, ambitioner og agilitet.

Kristian Payne, E-commerce manager - Garant

Drag & drop editor

Shopware har en indbygget drag & drop editor, hvor der nemt kan oprettes inspirerende cms-sider og kategorisider. I editoren kan du frit placere tekst, produkter, billeder, videoer m.m. Det giver gode muligheder for at lave imponerende landingsider med flot indhold, hvor kunderne får lyst til at handle på webshoppen.

i CMS-editoren ligger der allerede et udvalg af skabeloner, du frit kan bruge til at oprette en cms-side eller kategoriside, hvor man blot udskifter billeder, tekster, produkter m.m.

Placere call-to-action knapper på cms-sider og kategorier
Udvalg af designelementer til banner med tekst og knapper
Alt indhold i editoren inkl. billeder er fuld responsive
SEO venlig, da alt tekst vises som HTML tekst
Preview funktion i backend
Shopware drag and drop editor
Shopware backend

Brugervenlig backend

Shopware har et overskueligt og brugervenligt backend, hvor man fra hovedsiden kan tilgå alle funktioner og lave ændringer med drag & drop.

En feature i Shopware er at man kan bestemme om enkelte elementer på en side kun skal vises på bestemte enheder, eller om fx et banner skal se anderledes ud på mobilen end det gør på desktop enheder.

Indbygget SEO-funktionalitet

Shopware inkluderer indbygget SEO-funktionalitet, såsom tilpassede URL'er og muligheden for at tilføje metatags og beskrivelser til produkter og kategorier. Dette kan hjælpe med at forbedre dit domænes synlighed i søgemaskiner og føre mere trafik til din webshop.

seo funktionalitet i shopware eksempel med meta title, meta description og seo keywords
shopware sales channels

Multistore funktionalitet - Saleschannels

En stor styrke ved Shopware 6 er muligheden for at operere med forskellige webshops. Disse kan være differentieret i fx produkter, design udtryk, sprog, markedssegmenter. Styringen ligger i det Shopware 6 kalder Saleschannels.

I Saleschannels er det muligt at oprette en webshop i eget domæne, egne produkter og i et selvstændigt design. Hermed er det muligt fx at styre en brandstore gennem Shopwares brugerinterface, hvor man har mulighed for at styre, at kun de produkter, som opfylder betingelserne, er synlige og salgsbare. Sprogstyring sker ligeledes gennem Saleschannels - hvor det er muligt at styre, at content både kan være identisk på tværs af sprog eller man kan differentiere og skabe selvstændigt indhold.

Denne fleksibilitet kan være en stor fordel, hvis lande har unikke kampagneformater, traditioner mm.

Internatinalisering med Shopware

Shopware er klar til at tage webshoppen internationalt med et flersproget backend og multivaluta styring. Med det indbygget oversættelses modul kan man oversætte tekster, produkter og grafiske elementer direkte i backend.

Shopware findes allerede på dansk, græsk, engelsk, svensk, italiensk, polsk, spansk, fransk, kinesisk, japansk, russisk, bulgarsk, portugisisk, hollandsk, tyrkisk og tysk. Og ellers kan man på få dage få oversat Shopware til et nyt sprog.

Vil du høre mere?
Martin Tygsen
Salgschef
martin@wexo.dk
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen