Overvågning og SLA

Proaktiv overvågning og udvidet support

WEXO kører med en aktiv overvågning af alt fra sikkerhed, til performance og oppetid på vores servere og Shopware webshops. Når vi gennem årene er stødt på et problem, har vi oprettet et automatisk script, der kontrollerer at en tilsvarende situation ikke opstår hos en anden kunde.

Shoppen kan være offline selvom serveren kører. Derfor overvåger vi ikke blot vores servere men også mere end 50 forskellige punkter på shoppen. Er Ecommerce manageren kommet til at sætte momsen forkert? Er forsiden blevet deaktiveret? Er salget for den sidste time 30% under gennemsnittet for samme periode de sidste 7 dage? Og mange flere overvågningspunkter.

Det giver øget tryghed hos vores kunder, når vi hele tiden er på forkant med issues, der kan give driftsforstyrrelser. Og med vores SLA har vores kunder også adgang til udvidet support med garanteret assistance til at afhjælpe eventuelle driftsmæssige forstyrrelser 24/7. 

Hvis din Shopware webshop er offline, så betyder det tabt omsætning. Som en fast del af vores supportaftale, har vi løbende overvågning på webshoppen og serveren, hvor vores vagthold får besked såfremt der opstår et issue der er driftsforstyrrende for webshoppen.

Vi overvåger serveren for kendte sikkerhedsfejl, virus, malware og hackerangreb. Samtidig overvåger vi serverens oppetid, både ved at kontrollere at den svare men også ved at søge på bestemte ord, som vi ved skal være til stede på sitet. På den måde fanger vi det indenfor 5 minutter, hvis en webshop går ned.

Hvis en fejl udløses, bliver der sendt en mail samt sms til to systemadministratorer, som tager sig af det med det samme.

Vores vigtigste funktion er at sikre jer en problemfri drift.

"Få tryghed ved aktiv overvågning af din webshop"

Service Level Agreement

I kraft af vores størrelse og for øget tryghed tilbyder vi mulighed for at tilkøbe en SLA, der giver garanti for assistance fra kl. 7 til 23 året rundt.

Er driften af din webshop et forretningskritisk parameter, hvor få timers nedbrud koster dig tusindvis af kroner, vil du finde tryghed i en kontraktlig garanti for, at der tages hånd omkring problemstillingen indenfor et kort tidsrum.

WEXO har to typer supportaftale, der enten giver dig fuld tryghed indenfor tidsrummet 9-16 på alle hverdage eller i et udvidet tidsrum 7-23 alle dage inkl. weekend.

Til begge vores SLA typer giver vi dig yderligere sikkerhed gennem en aktiv overvågning af din webshop ud fra princippet ’we’ll spot the problem before you do’.

Service Level Agreement
webshop akitivitet fordelt på døgn
Generel webshop aktivitet fordelt på tidspunkt
Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77