Udvikling af Magento webshops til
B2B og B2C

Magento bureau med mange års erfaring

Har du brug for et dygtigt og erfarent Magento bureau til at hjælpe dig med at bygge, designe og optimere din e-handelsløsning?

Vores team har et væld af viden og ekspertise, når det kommer til at arbejde med Magento, den førende e-handelsplatform. Vi specialiserer os i at skabe skræddersyede løsninger, der passer til din virksomheds unikke behov, uanset om du sælger til ren retail, business-to-business eller en kombination.

Magento er det førende webshopsystem

Søger du efter den perfekte e-handelsplatform til at drive din webshop? Led ikke længere end Magento 2.

Magento platformen er den mest anvendte webshopløsning på verdensplan, hvor du får en webshop på markedets mest skalerbare platform. Magento er en professionel open source webshop løsning, som driver nogle af verdens største webshops.

Magento er markedets mest funktionsrige webshops og sammen med de over 3.500 udvidelsesmoduler, er der ingen anden webshop platform, der giver dig de samme muligheder for at skræddersy din succes.

Noget af det vigtige ved valg af platform, er ikke blot platformen men alle de ting som er rundt om selve Magento-platformen. Det vi normalt kalder økosystemet, som sikrer, at der er udviklere, moduler og materiale nok til at drifte en succesfuld webshop.

Magento webshop

Moduler til alle verdens fragtleverandører og betalingsgateways

Som verdens mest udbredte Open Source platform, er Magento den første platform som 3rd partssystemer laver en integration til.

Tusindvis af bureauer på verdensplan

Bureauerne har tradition for at dele/sælge komponenter fra deres projekter, det sikrer Magento titlen som den mest funktionsrige webshop platform. Med mere end +3.500 udvidelsesmoduler leveret af eksterne bureauer, der arbejder på platformen til dagligt.

Stort globalt community sikrer konkurrence blandt udbydere, hvilket skærper krav til kvaliteten

De mange bureauer, sikrer at du altid kan finde nogen til at drifte din shop. Det eneste du skal gøre, er at sikre at dine aftaler altid inkluderer, at du ejer koden og kan flytte den til et andet bureau i tilfælde af konflikter.

Du beholder ejerskabet over din Magento webshop

Med Magento kan ingen lukke dig ned, du sidder med platformen og har selv alle muligheder for at sikre den fortsatte drift i mange år fremover.

Systemets arkitektur er markedets stærkeste

Gennem mere end 12 år har Magento nået et modenhedsniveau, som gør den til en favorit for større projekter. Magento er designet til at skalere, så løsningen kan vokse med din forretning og videreudvikles over tid.

Perfekt e-handelsplatform til større B2B og B2C virksomheder

De mange tusinde moduler gør det muligt at drive både B2C og B2B-salg fra den samme platformen. Du kan med én installation og én backend servicere begge dine markeder eller flere lande.

Skalerbar og fleksibel løsning

Magento webshop

En Magento webshop skalerer i takt med forretningen, og vælges ofte af større B2C og B2B virksomheder med avanceret pris- og kundestruktur, som har brug for en skalerbar e-handelsplatform.

Med Magentos fleksible opbygning er det muligt at videreudvikle på systemet hen mod de funktioner, I ønsker at få på webshoppen.

Det store økosystem som Magento har på tværs af hele kloden, er din garanti for, at du altid kan finde et bredt udvalg af moduler som giver et forspring i din webshops udvikling. Samt frihed til at gå i den retning, din virksomhed og branche har brug for.

International handel

Magento webshop - International

Magento er bygget til at køre med flere sprog, valutaer og produkter gennem avanceret multi-site funktionalitet. Man kan styre flere webshops fra samme backend, hvor produkter og indhold nemt kan deles på tværs og oversættes til andre sprog.

Magentos globale popularitet sikrer samtidig, at der allerede findes moduler til fragtudbydere og betalingsgateways i det marked du ønsker at gå ind i.

"

Vi er gået fra at være en webshop med 500 produkter, til en data-drevet ecommerce løsning i kraftig vækst. Vi er i konstant udvikling, og kræver et højt niveau af agilitet, der tilfører øget omsætning og data punkter. WEXO har kunnet skalere dette behov ved at være en fantastisk sparringspartner til udvikling af vores platform, samtidig med de har været vores daglige support og pitbull i fht. kvalitet.

"
Heidi Teschemacher, CCO - Life Extension Europe

Magento B2B webshopløsning

Magento blev i slutningen af 2017 udnævnt som førende e-handelsplatform inden for B2B-handel af The Forrester Wave, hvor Magento platformen drifter flere B2B webshops end nogen anden platform i verden.

En Magento webshop indeholder alt det du behøver for at køre en B2B webshop med multibrands, flere sprog, kundespecifikke priser m.v.

Med en Magento 2 webshop er du allerede godt på vej til en stabil og skalerbar B2B webshopløsning, der indeholder en række af de mest gængse B2B funktioner og samtidig kan udvides yderligere.

Er du nysgerrig på hvordan Magento kan tilpasses et B2B marked der kræver høj kompleksitet? Bliv klogere på Magento B2B.

Opgradering af Magento 2 platformen

Magento bliver opdateret med nye features i et tempo, som de fleste webshop-ejere med et closed-source system vil misunde.

Der kan være mange gode grunde til at opgradere. Udover at få afhjulpet småfejl og få ny funktionalitet, vil du også få mulighed for at installere de nyeste moduler, når din Magento-installation er up2date.

Hvis du står med ønsker om at give din shop et generelt løft, hjælper vi også gerne med en fintuning af hele shoppen på et mere overordnet plan.

Hvis webshoppen har kørt en periode, vil der ofte være ordre og trafik nok til at optimere på købsprocessen, designet, funktionaliteten og mersalgs-effekterne. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om mulighederne.

Hvad koster en Magento 2 webshop?

Som udgangspunkt benytter vi Magento Open-Source, som er den gratis version af platformen. Er der noget som taler for den betalte version af Magento - Magento Commerce, så ligger licensprisen på 22.000-150.000$/årligt. Det er billigt ift. de priser vi normalt ser på andre enterprise-platforme, men for langt de fleste webshops er Magento Open-Source det bedste valg.

De mange hundrede tusinde timer, der er lagt i Magento platformen, er ikke noget der betales for. Udgiften til en webshop består primært af modulindkøb og tilpasning af platformen.

De to største poster er traditionelt implementering af et professionelt udviklet design samt integration til ERP-system som fx er Navision, Axapta, Dynamics eller tilsvarende. Integrationer til Uniconta, Economic og C5 er normalt væsentlig billigere pga. den lavere kompleksitet.

Prisen for en mindre Magento 2 webshop

Prisen på en mindre Magento 2 webshop, afhænger af om der er behov for integration til et ERP-system. Dette vil normalt være velegnet til mindre webshops, hvor virksomheden er ejerledet eller hvor der er en etableret butik, der skal i gang online.

Prisen for en mellemstor Magento 2 webshop

Virksomheder med flere butikker vil som oftest skulle have en mellemstor løsning. Det kan også være virksomheder, der allerede har en succesfuld webshop kørende, men skal flyttes til en platform, der giver bedre mulighed for vækst.

Er det en eksisterende webshop, vil der være meget arbejde med at migrere indhold, sikre linkværdi og at de funktioner du er glade for, bliver inkluderet i den nye løsning. Er det omvendt den første webshop, så vil hele det punkt kunne springes over og prisen kan dermed holdes i et lavere niveau.

Prisen for en større Magento 2 webshop

Vi har lavet en lang række større Magento webshops, som kan give dig sikkerhed for leverancen i denne størrelse. Det omfatter blandt andet projekter som Blockbuster, Sport24, Neye, Garant, Redoffice Scanoffice og Kop & Kande.

Her er der ofte en styregruppe involveret. Der er næsten altid en eksisterende webshop, hvor vi skal tage højde for datamigrering, opnåede SEO-resultater, eksisterende arbejdsgange m.v.

Arbejder du i en virksomhed i denne størrelse, vil der normalt også være en lang række værktøjer, der skal tages højde for, ligesom interessentgruppen er langt større.

Et projekt i denne klasse, vil normalt ligge fra 500.000-5 millioner kroner. Til gengæld vil dit team utvivlsomt være imponeret, når de kigger på total-cost-of-ownership og ser at dette har en årlig licensomkostning på 0 kroner. Vi skal nok klæde dig på, til at forklare hvordan det kan lade sig gøre.

Tommy Frøkjær
Direktør
WEXO
61 71 18 15
Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen