Shopware integrationer

Gennemtestet og stabile integrationer

Integrationer er en nødvendighed for at kunne køre en effektiv webshop. Desto mere der kan integreres og automatiseres, desto billigere bliver det at drifte shoppen og jo færre fejl bliver der lavet undervejs.

Der er stor forskel på Shopware integrationer - lad os lave det rigtige fundament. Vores Shopware integrationer er alle baseret på et grundmodul, som er blevet forfinet år efter år. Det betyder, at de grundlæggende funktioner er gennemtestede og vi kommer hurtigere i mål.

Hvis der skal flyttes mange data mellem to systemer, er det en fordel at opsætte et kø-system i forbindelse med Shopware integrationen. Når der laves integrationer til Shopware, vil et kø-system kunne øge mængden af data, som flyttes pr. sekund samt sikre, at der bliver kvitteret for modtagelsen af data og forsøge igen senere i tilfælde af nedbrud i det ene system.

Hastighedsmæssigt har vi flere gange oplevet, at vores grundmodul til Shopware integrationer har kunnet nedbringe tiden på store kørsler til én sjettedel af tiden. På den måde kan rettelser i priser, produkter eller lagerstatus blive tættere på real-time.

Magento webshop

Integrationer til Shopware

Nedenfor har vi præsenteret et udvalg af de integrationstyper, vi har arbejdet med gennem årene.

punkt
ERP systemer - fx Dynamic NAV integration, E-conomic integration, C5 integration
punkt
POS integration
punkt
CRM integration
punkt
SoMe integration
punkt
Markedsplads integration - fx Amazon integration

100% oppetid på integrationerne

En integration kører klippestabilt i baggrunden og serverne fortsætter med at gøre det de er instrueret i. Vi har integrationer, der har kørt i over 6 år uden menneskelig indblanding.

Derfor kommer alle vores Shopware integrationer med løbende overvågning. Det er din sikkerhed for en sikker drift, hvor vi spotter og løser problemstillinger inden det bliver et problem for lageret, kundeservice eller kunderne.

Desto før vi kommer i gang, jo længere tid har din integration til at tjene sig selv hjem. Så lad os få en snak om mulighederne allerede i dag.

B2B webshop
B2B webshop
Se vores cases
Webshop cases i WEXO
Shopware webshop
Shopware webshop
Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77