Webshop udvikling & optimering med en fast udvikler

Ansæt en fuldtidsudvikler – og de 56 kollegaer

Spar penge med en dedikeret udvikler tilknyttet din webshop. Læs om hvordan du effektivt kan få en billig fuldtids ressource, som giver garanti for kontinuerlig udvikling i en IT-verden, hvor der er rift om talenterne.

WEXO leverer alle de omkringliggende forhold for at kunne drive professionel udvikling: uddannelse, faglig sparring, efteruddannelse, licenser, moduler og specialister. Så kan udviklerne altid løse de opgaver de står overfor og trække på tidligere erfaringer.

Prismæssigt kan en fuldtids ressource lejes omkring 750-950kr/timen afhængig af udviklere og bindingen. Laver du regnestykket på rekruttering, oplæring, fejlansættelser, sygdom, it-udstyr og kontorhold er ekstern leje af udviklere et økonomisk attraktiv alternativ til selv at ansætte.

Ved at lade WEXO håndtere udviklingen i stedet for at hyre jeres egen udvikler opnår I en række fordele:

punkt
Udvikleren er tilknyttet en stærk fagligorganisation
punkt
Jeres tilknyttede udvikler kører aldrig fast
punkt
Leverancesikkerhed og fleksibilitet når der er brug for ekstra timer
punkt
Få et bagland, der sikrer drift og overvågning, når dine udviklere lader op til næste dag
punkt
Ingen behov for rekruttering, tests eller oplæring. Vi har den næste klar, når der er brug for det
punkt
Udvikleren har fingeren på pulsen, tilegner sig ny viden og følger udviklingen
"

Vi er i Scan Office Group rigtig glade for samarbejdet med WEXO, som kun er blevet stærkere og bedre gennem årene.

Vi sætter stor pris på at have et fast team tilknyttet til udviklingen på vores webshops og som E-commerce Manager, giver det en tryghed at kunne få hjælp fra dem, indenfor få minutter, hvis der skulle opstå uforudsete problemer.

"
Martin Maglebjerg, E-commerce manager - Daarbak Redoffice

Sikkerhed i leverancen af jeres webudvikling

Sikre at I har en god leverancesikkerhed i udviklingen af webshoppen, så I ikke bliver stoppet i jeres vækst pga. mangel på ressourcer.

Følgende tre punkter er specielt vigtige for de større e-handelsvirksomheder:

om WEXO
Sikkerhed i leverancen af webudvikling
om WEXO
At få nok udviklingstimer og kvalificeret timer
om WEXO
At få lovet faste udviklingsressourcer og adgang til flere ressourcer i peak perioder

Mange har oplevet, at det er udfordrende at finde de rigtige folk og ikke mindst dygtige udviklere. Derfor er flere af de store e-handelsspillere i Danmark gået mere i retningen af at hyre faste fuldtidsressourcer hos WEXO, så de selv kan holde fokus på kerneforretningen - med at sikre effektive indkøb, den gode markedsføring og øget salg.

Virksomheder som Redoffice Scanoffice, Sport24, Incover,og Sparvinduer, har valgt at lade WEXO bliver en udvidelse af deres webafdeling.

Med en fasttilknyttet udvikler hos jeres webbureau får I ikke kun fornøjelsen af en udvikler. I får også adgang til hele hans bagland, som sikrer en høj faglighed og stor leverancesikkerhed i udviklingen af webshoppen.

Fuldtidsressource vs. ansættelse

En medarbejder koster 40.000 kr. at rekruttere og knap 110.000 kr. at oplære. At finde den rigtige medarbejder er svært, oplæringen er krævende, løbende kvalitetssikring af arbejdet kræver kompetente kollegaer og at fastholde medarbejderen uden et fagligt miljø er næsten umuligt.

Hvis du vil in-source, anbefaler vi ambitioner om minimum 5 udviklere. Det er svært at få et stærkt fagligt miljø samt absorbere opsigelser med mindre end dette.

Med én til to udviklere via WEXO, kan du koncentrere dig om forretningen og lade os stå for teknikken og personalehåndtering.

Vi sikrer, at der altid er de aftalte ressourcer til rådighed og vores unikke 50/50 split gør, at det er muligt at skalere op, hvis der er perioder hvor du spotter ekstraordinært mange forretningsmuligheder, der skal handles på.

Undgå frygten for at modtage en opsigelse sidst på måneden og få vished for det tekniske setup. Få en professionel partner, højfaglig sparring og mulighed for at genbruge moduler og specialister fremfor at udvikle alt selv fra bunden.

Hils på Ivan

Ved at lade WEXO håndtere udviklingen i stedet for at ansætte jeres egne udviklere, opnår I en række fordele:

om WEXO
Jeg afholder selv alle omkostninger til videreuddannelse og litteratur
om WEXO
Jeg har 6 års erfaring med PHP-udvikling og 4+ års erfaring med web-udvikling
om WEXO
Jeg kan opsætte en server på en time og have en vedligeholdelsesplan og overvågning klar
om WEXO
Jeg kan yde kritisk support mellem 7-23 alle årets 365 dage, med garanti for at telefonen tages
om WEXO
Jeg sørger selv for at oplærer min afløser og finde en afløser ved sygdom
om WEXO
Jeg har min egen projektleder, som holder styr på opgaver og prioritering
om WEXO
Jeg har et stort team at sparre med ved komplekse opgaver
om WEXO
Jeg er WEXO
Konverteringsoptimering

Magento udvikler på fuldtid

Den bedste måde at sikre dig de rigtige udviklingsressourcer til din Magento webshop, er at booke en udvikler ind enten deltid eller fuldtid. Som udgangspunkt fordeler vi en fuldtids ressource på 2 personer, så du altid er dækket ind i tilfælde af sygdom.

Vores udviklere har dyb erfaring med Magento og sidder i et miljø, hvor de er omgivet af andre udviklere, som de kan spørge til råds, hvis de ender i et hjørne af systemet, som de ikke har arbejdet med før. Det giver dig en god fremdrift i dine projekter.

Med en udvikler fra WEXO, får du samtidig fri adgang til tidligere moduler og udvikling. Din udvikler kan trække på de ting, som resten af det 40 mand store team har lavet de sidste 10 år – så undgår du at bruge tid på at udvikle den dybe tallerken selv.

Shopware udvikler på fuldtid

Med én eller to fuldtidsudviklere på Shopware får du erfaring fra rigtig mange projekter at trække på. Som standard vil vi altid splitte én fuldtids ressource ud på to personer fuldtid, da det sikrer mulighed for sparring ligesom det er lettere at tage de rigtige beslutninger, når man er to.

Vi kan sikre den rigtige start på et nyt projekt, men vi kan også arbejde sammen med dine interne udviklere om det nye projekt. Vi har helt styr på deployment-processen, opdateringsprocedure, code-review, overvågning af driften og alt andet der hører sig til den professionelle udvikling af en shop.

Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77