Cloud hosting

Et forretningskritisk element for webshops er server setuppet. Her er det væsentligt, at I er på et setup, der kan håndtere datamængden og trafikken i takt med, at I vækster. Få eventuelt os til at trykprøve jeres serversetup og se, hvor langt I kan gå med det, I har i dag.

Målet er en stabil serverløsning og høj oppetid, der kan håndtere presset fra den mængde trafik og data, der følger med jeres mange ordrer.

Flere af vores store kunder kører på Cloud hosting som Amazon Web Services (AWS) og Digital Ocean. En stor fordel ved cloud hosting er, at det kan skalere op og ned, så du nemt klarer et stort udsalg, hvor presset på webshoppen øges gevaldigt.

AWS er en god model, hvis du har brug for høj stabilitet og skalerbarhed i peak hours. F.eks. på Black Friday, hvor der for et par år siden blev kappet en fiberforbindelse hos et Dansk hosting selskab. Her kom internettet først tilbage dagen efter – det var aldrig sket med AWS.

Vi har erfaring med setups, der modtager 6.000+ ordrer dagligt og 20.000+ ordrer på dage med udsalg.

"

WEXO har proaktivt bidraget til overvågningen af vores løsning og når det har været nødvendigt været klar til at hjælpe i weekender og aftener. WEXO vil for mig altid stå for den stabile partner, der altid lytter og er klar til at hjælpe. WEXO er en værdiskabende partner.

"
Henrik Loop, CTO - Blockbuster

6 hurtige om Cloud hosting

punkt
E-commerce managerens ven på store udsalgsdage som f.eks. Black Friday
punkt
Fra 1 til 1.000 servere på 5 minutter med cloud hosting
punkt
Køsystem som f.eks. Queue-it eller auto-skalering af serveren er nu fortid
punkt
Få en sikker og skalerbar infrastruktur
punkt
Betal kun for de server-ressourcer, I har brug for
punkt
Fleksibel - nye server ressourcer er kun et klikvæk og kan være tilgængelige for jeres udviklere på få minutter

Figuren nedenfor giver et godt billede af, hvordan antallet af instanser på AWS (orange graf) automatisk skalerer op og ned i takt med at CPU-forbruget (blå graf) ændrer sig over et døgn på en større dansk webshop.

AWS hosting

udvalgte webshop på Cloud hosting

No items found.

Vil du høre mere?

eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77