Ny Shopware 6 webshop til Ecooking

Ecooking er en innovativ virksomhed inden for hudpleje, som er på en spændende international vækstrejse, hvor mange nye tiltag er på tegnebrættet og hvor der løbende bliver bygget på videre på deres Shopware 6 e-handelsløsning.

Strategi

Skræddersyet D2C løsning med fokus på innovation, skalering og hurtig Time-to-Market

Ecooking ønskede en skalerbar og fleksibel løsning, som gør at de nemt kan rulle deres brand ud og vækste på det internationale marked. Med Shopware kan de nemt skabe content, håndtere sortimentet og ordrestyre på tværs af kanaler.

WEXO har ageret sparrings- & rådgivningspartner ift. hele den digitale infrastruktur i forbindelse med Ecookings vækstrejse. Hele processen fra lancering af nye produkter til de pakkes og sendes til forbrugerne, klares nemt og effektivt med en skræddersyet løsning.

ehandelsløsning til ecooking på shopware 6
"

Vi mærker til dagligt værdien af at have WEXO med på vognen til udvikling af webshoppen. Et vigtigt ben på vores vækstrejse er netop en stabil og erfaren samarbejdspartner på webdelen, som vi bestemt har fundet hos WEXO.

"
Morten Bertelsen, E-commerce manager - Ecooking A/S
Funktioner

Live Shopping

Live shopping er en af de hurtigst voksende salgskanaler indenfor eCommerce og Ecooking udnytter det fuldt ud, som en effektiv salgskanal.

Udover at sælge, bruges live shopping til at inspirere, uddanne og introducere nye produkter for nye- og eksisterende kunder. Det er med til at styrke brandet og kunde loyalitetet, hvilket i sidste ende påvirker salget.

Funktionsliste

B2C og B2B webshop
Avanceret B2C og B2B prisregler
Integration til ERP system
Abonnementsklub
Integration til en række marketingtools
Simplificeret produktberigelsesflow

Videopræsentation af Ecooking og deres løsning

Se nogle af vores andre cases
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Vil du høre mere?
Martin Tygsen
Salgschef
martin@wexo.dk
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen