E-conomic integration til Magento

Få integreret jeres Magento webshop med e-conomic og sikre et stabilt flow af data imellem de to systemer. Med en velsmut integration til e-conomic og Magento, kan I opnå betydelige fordele i den daglige drift. Vi har blandet oplevet, at en af vores kunder kunne reducere 60% af personalet i pakkeriet, fordi integrationen til e-conomic og lagersystemet blev strømlinet.

En integration mellem Magento og e-conomic sparer jer tid og reducerer antallet af manuelle arbejdsgange, samtidig med at I er sikker på, at informationer er identiske på tværs af webshop og økonomisystemet.

Hvis I driver en større webshop, så er det en stor fordel for jer, at I hos WEXO kun skal betale én gang for selve arbejdet med integrationen. Der er ingen månedlige licenser eller abonnementer, ligesom prisen ikke afhænger af om I har 1.000 eller 3.000 ordre pr. måned.

E-conomic integrationen skalerer automatisk med jeres webshop og vores brug af RabbitMQ sikrer, at integrationen kan klare jeres webshops behov, som de ser ud i dag - og også den dag, hvor I er vækstet og kører 150.000 ordre igennem i måneden.

Har du specielle ønsker til processen, kan det let tilpasses i vores integration ligesom en omfattende log giver mulighed for at se hvad der er sket og følge med i de daglige kørsler.

Vi gennemgår også gerne dit setup i forbindelse med integrationen og kommer med forslag og ideer til hvordan du kan effektivisere det - få en løsningsorienteret IT-afdeling i ryggen med massiv erfaring indenfor e-commerce. Giv os et kald og begynd at lade vores erfaringer og kompetencer løfte din virksomhed.

Fordele med en e-conomic integration

Spar tid på bogføring med vores e-conomic integration, der automatisk bogføre jeres webshop-salg i e-conomic. Få samtidig minimeret menneskelige tastefejl, som kan tage lag tid at finde frem til, når regnskabet ikke stemmer.

punkt
Effektivisere flowet af data mellem økonomisystem og webshop
punkt
Reducere antallet af manuelle arbejdsgange
punkt
Spar tid i den daglige drift
punkt
Minimere fejl i jeres data
punkt
Integrationen skalere automatisk med jeres vækst og er ikke begrænset af antal ordre
punkt
Altid opdateret data i e-conomic og på webshoppen
E-conomic integration til magento
Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77