Undervisning i Shopware

Shopware kursus

Har du en ny Shopware webshop undervejs, er du blevet e-commerce manager på en Shopware platform, eller vil du gerne blive bedre til at udnytte de mange muligheder i Shopwares administration?

Vi tilbyder undervisning for ecommerce managere, hvor vi gennemgår funktionerne i Shopwares administration med fokus på den daglige drift af webshoppen.

Vi tilpasser undervisningen ud fra dine behov, så hvis der er nogle emner, som du ønsker specielt fokus på i dit Shopware kursus, tilrettelægger vi dagen efter dine ønsker.

shopware kursus for udviklere i Amsterdam

Undervisningsformen

Undervisningen tilrettelægges efter behov hos den enkelte kunde, hvor vi kan afholde netop dit ønskede Shopware kursus for 2-4 mand i WEXOs lokaler eller ude hos jer.

Undervisningen kan inddeles i seks områder:

punkt
Brug af administrationen, muligheder og opbygning
punkt
Kodning i Shopware
punkt
Kodning af Shopwares frontend (template, xml-struktur)
punkt
Gennemgang af produktoprettelse og import/export funktioner
punkt
Generelt om Git-versionsstyring, projekthåndtering og feeds
punkt
Tilgang til databasen

Bliv bedre til Shopware

Undervisning i Magento

Få indblik i Shopwares funktioner & muligheder

Undervisning i Magento

Få tips til optimering af dine arbejdsgange i Shopware

Undervisning i Magento

Få shoppen sat korrekt op i forhold til SEO

"

Efter deltagelse i et kursus hos WEXO er jeg endnu bedre rustet til at varetage mit arbejde med systemet og e-handel som helhed. Jeg er specielt imponeret af det meget høje vidensniveau virksomheden besidder og den lethed det bliver formidlet på. At det så samtidigt har været mægtigt sjovt, er blot endnu et plus og jeg giver gerne mine bedste anbefalinger.

"
Tony Breindal, Webkoordinator - IT-Nørden

Bliv certificeret i Shopware

Ønsker du en undervisning med eksamen og certifikat, som understreger dine kompetencer sort på hvidt, så tilbyder Shopware en række certificeringer. Det er en god måde at demonstrere din ekspertise og troværdighed over for potentielle arbejdsgivere.

Du kan gennemgå den officielle Shopware-dokumentation og overveje at tage et kursus for at sikre, at du har en solid forståelse af platformen.

Når du føler dig sikker på din viden og dine færdigheder, kan du tilmelde dig certificeringseksamenen og planlægge en tid til testen.

Du kan tilgå Shopwares egne certificeringer her

Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77