WEXO Aalborg, Webbureau med speciale i e-handel

Lokalt webbureau i Aalborg

WEXO A/S er din samarbejdspartner til udvikling af B2B & B2C e-handelsløsninger. Vi er dedikeret til at levere værdiskabende webshop løsninger for vores kunder og løbende videreudvikle og optimere på disse løsninger. Vi tilbyder bl.a. en eller flere fuldtidsressourcer, som betyder at virksomheder kan outsource deres udvikling til os med et fast time antal pr. måned. Det giver virksomheder en række fordele, så som leverancesikkerhed og et bagland, der sikrer drift og overvågning.

Et fast antal udviklingstimer pr. måned kan bruges som du ønsker og her vil jeres dedikeret projektleder hjælpe med at prioritere de mange nye funktioner og integrationer, som måtte være på listen over need-to-haves og nice-to-haves.

Magento og Shopware er vores primære valg af ecommerce platforme, og her tilbyder vi et højt kvalificeret team til din tjeneste.

Aalborg afdelingen

Vi er dit lokale webbureau i Aalborg, med base på Gøteborgvej 16, 9200 Aalborg SV.

Kontoret er placeret få hundrede meters kørsel fra tre motorvejstilkørsler og omkring 3 km fra Aalborg midtby. Med 75 parkeringspladser lige ved døren, gør det let at komme til og fra.

Ønsker du et lokalt webbureau som partner, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.

Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Tommy Frøkjær
Direktør
WEXO
61 71 18 15