Amazon integration med Magento

Integration mellem Amazon og Magento

De seneste år er der kommet en øget konkurrence fra udenlandske webshops. For at de danske webshops fortsat skal kunne klare konkurrencen, kræver det, at de får adgang til et større marked. Det kan realiseres med en integration mellem Amazon og Magento, hvor de danske webshops får adgang til et meget stort udenlandsk marked.

WEXO integrerer Magento med verdens største online markedsplads, Amazon – uanset om I har 100 eller 100.000 varer i jeres webshop. Her kan I komme hurtigt og nemt i gang med at sælge på et globalt marked og muligheden for at øge omsætningen betragteligt.

Priser, tekster, billeder, lagerstatus og ordrer opdateres automatisk, så I relativt nemt kan sælge mere til flere.

Med en automatik integration mellem Magento og Amazon vil e-commerce managerne sparer store mængder af tid på håndteringen af produkter, ordre, lager, priser mm. og herved nemmere får adgang til Amazons +100 millioner brugere i Europa.

punkt
Overfører automatisk produkter med beskrivelser, billeder og specifikationer til Amazons salgsplatform
punkt
Opdaterer priser og lagerstatus i real time på Amazon
punkt
Overfører automatisk ordrer til Magento og ordrestatus retur til Amazon

Centraliseret datastyring

Amazon integrationen tager automatisk produktdata fra jeres Magento webshop og gør dem tilgængelige for kunderne på Amazon. Det giver en stor besparelse i håndteringen af produktdata, da alle produkter som skal ind på Amazon markedsplads, bliver styres centralt fra Magento.

Lager og priser styres i real time

Amazon integrationen vedligeholder lagertal og priser i real time, så de kun skal vedligeholdes i Magento eller jeres ERP-system. Integrationen sikre jer fuld kontrol over jeres lager, selv hvis I har et begrænset antal af hvert produkt til salg online. Det sikre, at så snart et produkt bliver udsolgt, vil integrationen automatisk stoppe visningen af produktet på Amazon. Når varen igen er på lager, vil den automatisk bliver vist på Amazon igen.

Central ordrehåndering

Integrationen flytter automatisk ordre fra Amazon platformen over til Magento, så I har hele ordreoverblikket ét sted i Magentos backend. For hver ordre der modtages på Amazon, vil en matchende ordre blive oprettet i Magentos backend. Det gør, at man kan behandle en Amazon ordre som en alminde Magento ordre, hvor ændring af ordrestatus og forsendelses informationer i Magento, automatisk bliver sendt til ordren i Amazon.

Amazon integration til Magento
Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77