webbureau der udvikler værdiskabende webshop løsninger

dedikeret webbureau

Vi udvikler IT-løsninger, der vækster den danske e-handel og hjælper med at effektivisere arbejdsopgaver igennem teknologi og automatisering. Få en e-handelsløsning der kombinerer forretningsforståelse, teknisk udvikling, UX og integration til eksisterende ERP-systemer.

WEXO er et dedikeret webbureau, hvor vi dagligt arbejder på at forbedre vores kunders forretning ved at lave gode e-handels løsninger, der kombinerer forretningsforståelse, teknisk udvikling, god projektledelse og integration til eksisterende ERP-systemer til B2C og B2B.

Vi har siden 2011 hjulpet kunder som Kop & Kande, Blockbuster, Redoffice Scan Office, Jane König, Creative Company, Garant, Sport24 og mange flere med at udvikle og drive deres webshop løsninger. Nogle projekter har vi været med fra start på, og andre har vi overtaget efter tidligere leverandører, der ikke har stået distancen.

Vi stræber efter et højt fagligt niveau, og hver af vores medarbejdere brænder for at blive blandt de dygtigste på deres felt indenfor e-handel. Vi trives med udfordringer og er meget bevidste om at påtage os vores del af ansvaret for din forretning.

Værdiskabende webshop løsninger

Det er vigtigt for os, at vores kunders investering i vores tid står mål med den værdi, vi tilfører kundens løsning. Derfor skal enhver leverance fra WEXO enten bidrage til vækst eller effektivisering af kundens e-handel forretning.

Vi løser opgaver for både B2C og B2B kunder, og vi kan eksempelvis assistere med følgende:

Værdiskabende webshopløsninger
Strategisk analyse af e-handelsløsning, valg af platform samt nødvendige integrationer til jeres eksisterende eller fremtidige systemer.
Værdiskabende webshopløsninger
Drift-overtagelse af eksisterende Magento og Shopware webshopløsninger
Værdiskabende webshopløsninger
Nyudvikling af webshopløsninger, der skaber succes på tværs af kanaler og enheder.
Værdiskabende webshopløsninger
Loyalitetsprogrammer
Værdiskabende webshopløsninger
Procesanalyse og optimering af forhold omkring e-handel såsom kundeservice, logistik mv., således kunden gennem automatisering og integrationer opnår effektivitet og mulighed for effektiv skallering.
PIM system fra Perfion

Skab overblik og få bedre struktur på jeres data

Integration med magento

Gode muligheder for integrationer med webshoppen

Samlet under ét e-handels tag

Du får et team, der består af stærke projektledere, tekniske kompetente udviklere, integrationseksperter, systemadministratorer og et kundesupportteam, som tilsammen har den viden der skal til, for at levere en solid e-handelsløsning. 

Vi ved hvad jeres samarbejdspartnere forventer ift. SEO og kan være med på snakken, når der diskuteres Facebook, AdWords og SEO. Det gør, at jeres andre samarbejdspartnere også oplever os som en medspiller, der gør det lettere for dem at skabe de resultater, som de er hyret ind til. 

Vi har certificerede udviklere, der er grupperet i faste teams indenfor e-handel ledet af vores projektledere. De har en bred erfaring med webshop løsninger inden for B2B og B2C. For at få udnyttet den viden hver teams sidder på og løbende får, har vi fokus på at dele viden internt i WEXO, så den kommer vores kunder til gode. Det sker gennem faglig fredage, confluence-vidensdeling og måden teams er grupperet fysisk på, som giver en naturlig sparring mellem projektledere og udviklere. 

Netop fordi vi huser alt fra tekniske projektledere, udviklere, Navision-udviklere og hosting-kompetencer er vi i stand til dagligt at levere og drifte store ehandelsløsninger for kendte virksomheder som Kop & Kande, Garant, Redoffice Scan Office, Blockbuster, Jensens Bøfhus, Creative Company med flere.

Hvordan foregår det i WEXO

Vi sætter kunden i centrum og din webshops succes og funktionalitet er vores målepind for dagens arbejde. Vi søger aktivt efter delkomponenter, der kan være med til at hæve kvaliteten af det vi leverer og som vil gøre os i stand til at tilbyde løsninger, der er lidt bedre end den sidste vi lavede. Samtidig deler vores projektledere aktivt deres viden, som gør, at webshop løsninger, der har vist sit værd ét sted også vil finde vej til din webshop. 

For at sikre en god start på samarbejdet og et godt fundament for udviklingen af jeres e-handelsløsning, starter vi altid med at udarbejde en foranalyse, som danner grundlag for udarbejdelsen af projektbeskrivelsen. 

Projektbeskrivelsen går ned på detailniveau og beskriver alle de elementer, som skal implementeres i løbet af projektet. Disse oversættes så til specifikke punkter med succeskriterier, som kan vinges af i takt med at e-handel projektet leveres. 

Processen rundes af med udarbejdelsen af en tidsplan, hvor hele udviklingsprocessen tilrettelægges mellem de forskellige aktører. På den måde sikrer vi struktur undervejs i forløbet og fokus på at komme i mål med den rigtige løsning.

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med WEXO i forhold til vores webshop løsning og forventer at videreudvikle på platformen i mange år fremover.

Solveig Kristensen, Marketingkoordinator - Kop & Kande
Webshop løsning

E-handel via agil udvikling

Når vi udvikler vores løsninger, har vi fokus på løbende at levere værdi til kunden, hvilket opnås ved at inddele større projekter i flere faser. Inddeling i faser sikre, at vi hurtigere kan komme i luften med jeres nye webshop løsning og herefter løbende tilføje nye features og udbygge løsningen. 

Undervejs i projektforløbet får I løsningen at se og involveret i gennemgange af funktioner for at sikre, at vi er enige om hvad der forventes leveret og løbende får tilpasset denne forventningsafstemning. Det giver en bedre forståelse for udviklingsarbejdet under hele projektforløbet, som går begge veje og er i sidste ende med til at sikre en bedre e-handelsløsning.

Vi er specialister

Vi har specialiseret os for at kunne give dig den bedst mulige service. Efter at have undersøgt markedet, hvilket vi fortsat gør løbende, har vi valgt det værktøj, som vi mener giver de bedste forudsætninger for at levere en succesfuld webshop løsning. Vores supportafdeling, projektledere og udviklere har derefter gravet sig dybt ned i dette, for at kunne have svar og løsninger klar på dine problemstillinger. Vi er ikke ‘eksperter’ i seks forskellige systemer, til gengæld kan vi med sikkerhed garanter, at vi er eksperter i Magento og Shopware. 

Tilbage i 2008 frigav det amerikanske firma Varien Inc., hvad der skulle vise sig at blive blandt de største open-source succeser nogensinde. I dag er Magento markedsledende og er globalt ansvarlig for mere end 26% af de største e-handelssucceser. Blandt danske webshops bruges det af blandt andet af Jensens Bøfhus, Kop & Kande, Sport24, Blockbuster, Janekönig og Redoffice Scan Office. 

Vi har det rigtige team og med Magento og Shopware har vi også det bedste udgangspunkt. Begge shopløsninger giver os en høj grad af fleksibilitet, funktionalitet samt skalérbarhed, og bliver i kraft af dette vores foretrukne platforme til at skabe en succesfuld webshopløsning.

Vi har været langt omkring inden valget faldt på Magento og Shopware. Vi deltager i seminarer og messer for tilsvarende systemer, for at se om der findes noget som giver os et bedre grundlag for at levere en god e-handelsløsning.

Navision/SAP/AX integration

Din webshops succes forudsætter en ordentlig integration til dit ERP-system. Så længe det virker, vil du ikke bemærke, at den er der, men hvis det fejler, vil det blokere for resten af forretningen og fremdriften på webshoppen. Derfor har vi gennem årene sørget for at opbygge en dyb viden om integrationsarbejdet, samt opbygget systemer til overvågning og kontrol af dem efter lancering. 

Korrekte lagerantal sikrer, at der kun sælges de varer, der er på lager og en smidig ordre-integration sikrer at lager og bogholderi kan håndtere ordrerne mest effektivt. 

Afhængig af branche/kundetype, er det også muligt at synkronisere ordre/kreditnotaer/fakturaer, således at kunderne selv kan tilgå disse via ‘Min Konto’ og dermed levere en bedre service samtidig med at der spares tid i bogholderiet.

Se vores cases
Cases i WEXO
Overvågning SLA
Overvågning og SLA på webshoppen
Hosting
Webshop hosting
Undervisning
Undervisning i Magento

Vil du høre mere?

eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
Telefon WEXO
30 21 21 77