Moduler til Magento

Vi udvikler moduler til Magento platformen

WEXO bidrager til at forbedre og udvide Magento 2 ved at udvikle nye værdiskabende moduler, som udvider funktionerne på Magento platformen. Vi udvikler moduler der går ind og optimerer de daglige arbejdsgange i backend og optimerer brugervenlighed på frontend. Disse moduler trækker vi ind i udviklingsarbejdet, når behovet opstår, eller vi kan se muligheden for at bidrage med lidt ekstra.

Ligesom med legoklodser, bygges de store linjer i Magento med prædefinerede moduler, som blot skal sættes sammen. Når du får udviklet på din Magento shop, sker det også i kraft af moduler og tilpasninger til disse.

Vi har samlet nogle af de mest populære features, de funktioner til Magento vi laver igen og igen, og gjort dem klar i moduler. Enten til fremtidige kunder der skal have en webshop eller dig, der bare mangler et godt Magento modul.

Magento moduler

Færdige Magento Moduler

Vi udvikler løbende Magento moduler i WEXO, som vi bruger i den daglige udvikling af vores kunders webshops. Vores moduler er alle udviklet i Danmark og er i drift på flere danske webshops – hovedreglen er, at et Magento modul skal være i drift på mindst tre shops, før vi lægger det ud på marketplace. Det er vores sikkerhed for, at de er gennemtestede og virker sammen med en bred vifte af tredjepartsmoduler i forskellige konfigurationer.

Mangler du et Magento modul?

Vi laver også kundespecifik udvikling, hvis du ikke kan finde det Magento modul, du mangler. Vi har lavet mange integrations moduler og moduler til B2B shops.

Se gerne vores case side, hvor vi præsenterer nogle af de kunder, vi har haft gennem tiden. På de fleste cases er der fremhævet en række features, som ofte kan pakkes ned som et Magento modul og overføres til din webshop – med de tilpasninger du måtte have.

Magento moduler

Udbyder du en service til webshops?

Økosystemet omkring Magento er fyldt med dygtige og engagerede leverandører af tredjeparts services. Betalingsgateways, fragtleverandører, pakkesystemer med flere. Alle disse kræver et Magento modul for at kunne integrere til de enkelte webshops – dem er vi ekspert i at levere.

Vi leverer de officielle moduler til ePay, Viabill, Webshipper, Siteimprove mfl. Det indbefatter grundig testning på tværs af forskellige kombinationer af setups og efterfølgende support og tilpasning ved nye versioner af Magento.

Hvis du er leverandør til Magento webshops, så kan vi levere mere end bare Magento moduler. Vi har processer for at teste ved hver ny udgave af Magento, ligesom vi stiller de nødvendige værktøjer og miljøer til rådighed. På den måde er du sikker på, at din forbindelse til kunderne altid er i orden.

Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77