B2C webshop på Magento 2

Webshopløsning tilpasset B2C

Kom hurtig fra start med en webshopløsning som er tilpasset B2C virksomheder. Bygget med fokus på at skabe en strømlinet shopoplevelse for B2C kunder.

Få en B2C webshop der sælger 24 timer i døgnet. Vi sammensætter jeres webshop, så den repræsenterer firmaet og jeres produkter på bedste vis. Få et unikt design med fokus på konvertering og brugervenlighed, som fastholder kunder og trækker nye til.

Med Magento 2 som platform for jeres B2C webshop, kommer I stærkt fra start. Magento har siden 2008 været markedsledende indenfor B2C webshops og har i perioder stået for 25% af alle større B2C-webshops på verdensplan.

Med Magento 2 er det let at levere en køreklar B2C webshop til grossister, producenter, forhandlere og specialister. Vi har set alle brancher og bygger videre på tidligere erfaringer, når vi sammen skal sikrer jeres virksomhed den bedste strategi for salget online.

Vi har leveret Magento webshops siden 2008 og sidder i dag med et dansk team baseret i Aalborg, Aarhus og København. Det giver en god kommunikation og det bedste resultat for jer.

B2B webshop

Fordelene ved B2C på Magento

punkt
Fuld frihed til at rette til
punkt
I ejer løsningen
punkt
Mulighed for at prioritere hvad der er vigtigt
punkt
Gennemprøvet webshopløsning
punkt
Undgå at bruge tid på de grundlæggende funktioner, de er der fra start
punkt
Håndtere flere webshops på én platform med ét login
punkt
Administrer flere lande i én installation

Der er gennem årene startet mange succesfulde virksomheder på Magento. Webshops som i dag sælger til +15 lande som Sax Lift, iværksættere som Barlife der startede ved siden af jobbet og i dag kører fuldtid med flere ansatte. Derudover en række af de virksomheder vi alle kender – Garant, Kop & Kande, Blockbuster.

Få omnichannel oplevelsen

Gør som Kop & Kande, Jane König, Garant, Sport24 mfl. og fjern skillet mellem offline og online. I kan lade kunderne se deres ordre på deres online profil – også de ordre de har lagt i butikkerne.

punkt
Sammenkæd kundernes offline- og onlinekøb
punkt
Lad kunderne benytte deres gavekort både offline og online
punkt
Synkroniser priser på tværs af butikker og webshop
punkt
Brug Social Shopping

Hvis I har fysiske butikker, vil kunder generelt foretrække jeres B2C webshop fremfor ukendte aktører. Selvom priserne ofte er en smule højere, så opvejes det af sikkerheden i et kendt navn og visheden om, at en potentiel reklamation kan håndteres i den fysiske butik, især ved større varer, som ikke let returneres med posten. Samtidig kan I berolige de offline butikker med, at vi i alle projekter over de sidste 10 år hører om en øget kundestrøm efter lancering/udbygning af den online tilstedeværelse.

Tag os med på råd om jeres B2C webshop og...

punkt
Kom hurtigt i gang
punkt
Få den rigtige webshopløsning
punkt
Bevar fokus på kundens oplevelse
punkt
Optimer SEO og konverteringer
punkt
Én partner med mange års erfaring indenfor udvikling, rådgivning, hosting og drift
Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77