Få success med progressive web app (PWA)

Hvad er PWA (Progressive Web App)?

En progressiv webapplikation (PWA) er en ny teknologi som minder meget om de traditionelle mobileapps. PWA fungerer på samme måde som et almindelig website, men udnytter nogle af funktionerne fra Native Apps.

PWA er udviklet ved hjælp af almindelige webteknologier, herunder HTML, CSS, JavaScript og WebAssembly og er beregnet til at fungere på enhver platform, der bruger en standard-kompatibel browser.

Selvom det er en velafprøvet teknologi, er det først i 2019, at teknologien er blevet bredt adopteret og vi i dag i stigende grad ser den brugt i nye webshops.

PWA er de seneste år blevet et stærkere og vigtigere redskab for webshops, der ønsker at give kunderne den bedst mulige oplevelse. Ligesom Magento 1 blev afløst af Magento 2, sætter PWA fremtidens standard for udvikling af webshops – og Magento 2 er selvfølgelig klar til at være med.

PWA er som teknik ikke nyt, vi har udviklet mindre kampagnesites som PWA siden slutningen af 2017. Der er altså tale om gennemtestet teknologi, som vi gennem tiden har haft gode erfaringer med. Vi har i denne periode også fået udfordringer omkring SEO belyst og med en ny PWA-implementeringer i dag, vil vi kunne sikre gode og stabile stigninger i søgeplaceringerne efter du er skiftet til PWA.

Fordele med PWA

Fordele ved at få lavet dit næste design som en PWA:

punkt
De hurtigste svartider der teknisk kan realiseres
punkt
Bevare en stabil forbindelse uanset dækning
punkt
Tilgå funktioner og data som før var forbeholdt apps
punkt
Mulighed for push-notifikationer
punkt
Bedre brugeroplevelse med app-lignende funktionalitet
punkt
Kortere implementeringstid på designændringer
punkt
Bedre skalering og håndtering af udsalg- samt stigninger i trafik

Hurtigere implementering af designændringer er en stor fordel ved PWA. Da funktionalitet og design skilles af, er det hurtigere og billigere for jer at få lavet ændringer til designet. Det giver større frihed til at prøve ting af samt en besparelse i IT-budgettet.

En sidste spændende ting at være opmærksom på er, at man med PWA kan give den besøgende mulighed for at installere ens website på mobilen, med ét klik på en knap kan den få plads på linje med de andre ikoner på mobilen.

PWA Sammenlignet med Native App og Responsive Websites

Fordele ved Progressive Web Apps (PWA)
Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77