Migrering fra Magento 1 til Magento 2

VildMedVin drives af en af Danmarks største vinhandler, hvor man kan mærke deres passion for vin samt deres store viden om alt inden for vine og spiritus.

VildMedVin kom til WEXO med et ønske om at få fremtidssikret deres webshop, hvor projektet gik ud på at få flyttet deres Magento 1 webshop over på Magento 2 platformen.

Se videopræsentation af streamingløsningen på vildmedvin.dk

Funktionsliste

webshop funktioner
Opgradering fra Magento 1 til Magento 2
webshop funktioner
C5 integration der kører gennem RabbitMQ og derfor hurtig i særklasse
webshop funktioner
Kundeklub med pointssystem
webshop funktioner
Raptor integration
webshop funktioner
Autogenereret kategorier
webshop funktioner
Reepay integration
webshop funktioner
Optimeret checkout flow
webshop funktioner
Anmeldelsessystem

VildMedVins e-handelsløsning

Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop

Fremhævede funktioner

Opgradering fra Magento 1 til Magento 2

Gennem driften af verdens mest populære webshop-platform, lærte holdet bag Magento i årene 2008 til 2015 meget om de krav dette stiller til teknikken. At være bagud kompatibel stillede store begrænsninger til hvad holdet kunne opnå, hvorfor det blev besluttet at viske tavlen ren og begynde på en frisk.

I 2016 lancerede holdet resultatet af dette arbejde, i form af Magento 2. En platform hvor de gjorde tingene, som de mente de skulle være gjort, hvis man lærte af fortidens fejl, men ikke var bundet af dem. Det har blandt andet resulteret i en stærkere teknisk platform samt et kontrolpanel, der fremstår mere moderne og intuitiv.

Det betyder også, at der er meget få linjer kode, der går igen i de to versioner. Et modul, design eller funktion udviklet til Magento 1 vil ikke kunne fungere i Magento 2. Den skal laves om fra bunden, som var det en ny webshop du stod over for at skulle udvikle. Data kan migreres men også her er der forskelle. Der er derfor ikke blot tale om få timers arbejde som en normal opdatering fra 1.8 til 1.9 men i de fleste tilfælde flere måneders arbejde.

Migrering fra Magento 1 til Magento 2
Kundeklub Magento 2

Hold på kunderne med en kundeklub

Øge loyaliteten blandt kunderne med en kundeklub. VildMedVin har en kundeklub, hvor kunderne optjener points, som de kan bruge som betaling på ordren.

Når kunden er logget ind, kan de hele tiden se deres point i statusbaren i toppen af siden. Kunderne optjener point ved køb, anmeldelser og ved profilopdateringer.

I backend kan der indstilles hvor stor procentsats af en vares værdi, kunden optjener ved køb. Denne procentsats kan indstilles på kategori og produktniveau.

"

Det har været en rigtig positiv oplevelse af lancere et nyt website med WEXO. Dialogen har været konstruktiv, og især lige op til og under lanceringen har WEXO virkelig været på og formået hurtigt at løse de udfordringer, der opstod. Jeg ser meget frem til at udvikle vores website i samarbejde med WEXO.

"
Nikki Fetherstonhaugh, E-commerce manager - VildMedVin

Optimereret checkoutflow

Checkout siden på Vildmedvin.dk har været under loopen i forhold til at få en brugervenlig og intuitiv checkout. Her bliver kunderne naturligt ledt igennem checkout processen på en overskuelig og hurtig måde. Det har efter lancering været med til at forbedre konverteringsraten, hvor flere kunder er kommet succesfuldt igennem købet.

Optimeret checkoutflow

Videopræsentation af vildmedvin.dk

Se nogle af vores andre cases

Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Vil du høre mere?
og
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Ehlers
Martin Ehlers
E-business konsulent
81 40 73 71
WEXOs kontorer i Danmark
CVR 33757131
WEXOs FacebooksideWEXOs LinkedIn sideWEXOs Youtube kanalWEXOs Instagram
Få den nyeste viden om webshops direkte i din mailbox.
Din email er nu tilmeldt vores nyhedsbrev
Oops! noget gik galt, prøv venligst igen
FDIH - WEXOWEXO, Magento 2 certificeretWEXO Shopware Solution Partner