Hosting af Magento webshop

Ecommerce hosting

Webshop hosting er en vigtig komponent for at sikre din fortsatte succes og udvikling. Hos WEXO har vi vores egen hosting, så du kun skal have dialogen med én part omkring udvikling og drift af din webshop.

Vi tilbyder cloud-hosting og hosting på dedikeret hardware.

Vores hosting-setup er tæt integreret med vores udviklingsproces, så vi effektivt kan integrere værktøjer, processer og erfaringer på tværs af kunder.

Vi overvåger +50 punkter, som kun er muligt, fordi vi både har erfaring med udviklingen samt fuld kontrol med servermiljøet – det sikrer bedste service og høj oppetid.

Hosting af Magento webshops

Magento cloud hosting

Hvis du vil sætte skalerbarhed og tilgængelighed højest, så er cloud-hosting af Magento den absolut bedste mulighed for dig. Vi har i flere år kørt blandt andet Kop & Kande samt Sport24’s Magento-løsninger på AWS – Amazons cloud-infrastruktur.

AWS stiller store krav til opsætningen af løsningen, men meget få til den løbende drift. Fejl under opsætningen kan øge den månedlige regning unødvendigt, mens en korrekte opsætning sikrer skalerbarhed og drift til den rigtige pris.

Magento 2 er på nuværende tidspunkt ikke klar til AWS, men det kan den blive med nogle få tilpasninger. Skal vi hjælpe dig med at få din platform klar til AWS, så tøv ikke med at give os et kald.

Magento dedikeret hosting

For webshops med en omsætning under 25 millioner, er det muligt at holde setuppet helt simpelt med en dedikeret server. Du får en fysisk maskine med high-end hardware og fuld kontrol over ressourcerne, da den kun hoster din webshop. Vi benytter udelukkende kvalitetshardware fra Dell, placeret i et professionelt datacenter med sikre adgangsforhold, redundant internet og strøm.

Vi kører en stringent proces, hvor egenudviklede systemer sikrer, at alle servere får den samme opmærksomhed. Opdateringer og patches rulles ud, dokumenteres og kontrolleres efterfølgende af den opsatte overvågning – så vi ved, at alle servere er fulgt med udviklingen.

Vi tager tre backups natligt. Én gemmes i Tyskland, én i Frankrig og én gemmer vi offline på vores kontor i Aalborg. Alle backups er krypteret og kontrolleres løbende.

Vores setup hoster flere af de største danske Magento webshops, så bliv en del af et setup som i sig selv giver et hastighedsboost. Få adgang til Varnish, Rabbitmq, udviklingsmiljøer og versionsstyring for sikker og professionel drift af din webshop.

Vil du have sparring på dit nuværende setup og backup-politik, så giv os et kald og lad os tale om mulighederne.

Magento shared hosting

For startups og virksomheder der er nye på web, vil en shared hosting normalt være at foretrække. Du får de samme fordele som på dedikeret hosting, men deler blot serveren med flere andre webshops. På den måde får du Magento hosting til små penge.

Alle vores hosting setups inkluderer en natlig backup i tre eksemplarer, gemt i tre forskellige lande. Samtidig er der Docker-, staging- og udviklingsmiljø, som giver mulighed for et professionelt udviklingsforløb.

Vores server setup er integreret med vores udviklingsproces, så vi effektivt kan integrere værktøjer, processer og erfaringer på tværs af kunder. Samtidig overvåger vi +50 punkter, som kun er muligt, fordi vi har fuld kontrol med servermiljøet for at sikre den bedste service i forhold til at sikre høj oppetid.

Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77