Specialløsninger
inden for e-handel

Da WEXO er førende eksperter i Magento, kender vi naturligvis alle styrker og svagheder i denne markedsledende e-handels platform. Netop dette sætter os i stand til at vælge den rette platform til den rette opgave, og Magento er ikke altid den rette platform til opgaven.

Projekter der ikke passer optimalt til Magento kunne være projekter med meget specialtilpassede produkter som f.eks. bookning af ferierejser eller produktanbefalinger udledt af en virtuel produktguide eller lign. I sådanne tilfælde vil et PIM system eksempelvis være en bedre løsning, da platformen tilbyder at arbejde med langt mere avanceret produktinformation og produkttyper end traditionelle e-handelsløsninger.

Udover at tilbyde fleksible løsninger indenfor typiske e-handelsløsninger, løser vi bl.a. også udviklingsopgaver indenfor streaming og TV-APP produktion for Blockbuster samt arbejder med avanceret digital tilgængelighed for Siteimprove. Vores aktiviteter vidner om en stor kompetence i at løfte forskelligartede teknologiske udviklingsprojekter, og vores mange dygtige medarbejdere motiveres særligt af udfordrende projekter.

Så der er mange gode grunde til at få gennemgået dit udviklingsprojekt med os i dag. Vi vælger altid det bedst egnede værktøj til opgaven, tilgår enhver opgave med forretningsmæssigt engagement og udfører projektet med stor faglig stolthed og disciplin.

Udvalgte cases

Case
Case
Case
Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77