Magento B2B webshops udviklet med fokus på at skabe en strømlinet kundeoplevelse

Hvis du repræsenterer en B2B virksomhed der skal til at sælge online, står du med en række krav, som mange ecommerce systemer ikke vil kunne honorere. Det er samtidig vores erfaring, at B2B virksomheder har en del branche- eller produktspecifikke ønsker, der skal opfyldes for at kunne understøtte branchekrav og forskellige kundetyper. 

Med Magento / Adobe Commerce er du allerede godt på vej, da der er taget højde for en række af de mest gængse behov som B2B-webshops står med, som bl.a. tilpassede kataloger, priser og personlige oplevelser.
Samtidig har vi hos WEXO udbygget standardløsningen med en række moduler, til fordel for vores B2B-kunder.

Vi har det rigtige team af udviklere og backoffice medarbejdere og med Magento har vi også det bedste udgangspunkt. Magento giver os en høj grad af fleksibilitet, funktionalitet samt skalérbarhed, og bliver i kraft af dette WEXO’s foretrukne platform til at skabe en succesfuld e-handelsløsning

Få høj ydeevne og pålidelig webshop
Fleksibel og skalérbar webshop
Magento understøtter både B2B og B2C
magento b2b ecommerce

Hvad får du med en professionel Magento B2B løsning?

I webshoppen finder du udvidet B2B funktionalitet, som gør det let og overskueligt for erhvervskunder at bestille større mængder varer end en normal B2C-shop er designet til. Samtidig får du værktøjer til at håndtere erhvervskundernes køb mere effektivt.

Webshoppen er klar til at blive integreret med jeres Navision eller C5. Med den fulde integration mellem ERP-systemet og webshoppen får du produkt-, ordre-, kunde- og fakturaer-integration. Det sparer mange timers arbejde idet du slipper for at vedligeholde produkter og kundedata i ERP-systemet og webshoppen. 

Vi varetager alle aspekter indenfor strategisk rådgivning, udvikling, drift, hosting, uddannelse af jeres medarbejdere og support på selve løsningen. Det sikrer at der er én, som er ansvarlig for at webshoppen fungerer og ét telefonnummer at ringe til for at få den hjælp som I har brug for.

Udpluk af funktioner du får med i din B2B webshop

Avanceret prisstruktur

Vis kundespecifikke priser, rabatter og produktkategorier, som hentes særskilt til hver kunde. Få mulighed for at skjule listepriser for besøgende der ikke er logget ind.

Avanceret momsstyring

Skift let mellem at få vist priser eksklusiv moms og inklusiv moms.Kontrollerer udenlandske kunders CVR-nummer og fjerner momsen såfremt det er gyldigt.

Integration til eksterne systemer

Magento kan integreres direkte med jeres ERP-, CRM-, POS-system eller et andet system alt afhængig af jeres behov.

Integration med iPaper

Med en iPaper integration kan kunderne shoppe direkte fra iPaper, som giver en hurtigere og mere brugervenlig shopping oplevelse for B2B kunderne.

Rollestyring

Kundelogin med forskellige tilknyttet roller og adgangstilladelser.

Multi-store funktionalitet

Mulighed for at administrere flere webshops fra et enkelt administrationspanel.

Selvbetjening

B2B selvbetjening med genbestilling, returnering, ordrehistorik samt visning af fakturaer og kreditnotaer på det enkelte B2B kundelogin.

Hurtig bestillingsproces hvor der er mulighed for bestilling ud fra varenumre, vælge fra forudindstillet indkøbslister eller dit salgsteam kan oprette ordre på kundernes vegne i backend.

Nemt for B2B kunder at bestille æsker, marketingsmateriale og reservedele.

Bestil flere størrelser på én gang

Vi har gjort det hurtigt for kunderne at bestille samme varer i forskellige størrelser, hvor kunden blot indtaster antal ud for hver størrelse og lægger det samlet i kurven.

B2B webshop

Mængderabat

Giv B2B kunderne mulighed for at opnå gode mængderabatter.

Styring af Kreditmax på B2B kunder

Kreditmax hentes fra ERP systemet og kobles på kurven. Ved kreditmax opnået er knappen "Gå til betaling" inaktiv.

Få et indblik i vores Magento B2B-kundecases.
Vi tilpasser den enkelte løsning efter vores kunders behov.

daarbak redoffice logo
sofacompany logo
maulund logo
Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77