E-handelsløsning til B2C og B2B i hele norden med +200.000 varenumre

Quickparts/Tridan er blandt landets største leverandører af reservedele til hvidevarer, støvsugere m.m. og sælger både B2C og B2B i Danmark, Norge og Sverige. WEXO har bl.a. udviklet en fleksibel Shopware 6 løsning som nemt kan udvides i takt med at man ekspanderer sortimentet og markedsandele og som samtidig kan håndtere et sortiment på over 200.000 varenumre og over 25.000 millioner tilknyttede modeldata.

Strategi

Automatiseret produktberigelse & best practice e-handelselementer

Priserne på de 200.000 varenumre er styret dynamisk via NAV integrationen og med et fokus på at automatisere og effektivisere produktberigelsesprocessen, skabes der et ideelt udgangspunkt for at øge produktudvalget i forbindelse med dropshipping mulighederne.

I forlængelse heraf, er der implementeret integrationer til flere leverandører, således der automatisk hentes modeldata, som vises på det enkelte varekort. Dette er essentielt for kundeoplevelsen, da Quickparts sælger et bredt udvalg af reservedele, hvoraf mange produkter ligner hinanden eller hvor der både findes en original- og uoriginal reservedel.


"

Shopware 6 er blevet et fantastisk CMS system at arbejde i. Selv med over 200.000 produkter på 4 salgskanaler, så er det relativt nemt at danne sig overblik med filtreringsmulighederne i backend.
Når først man har forstået logikken med brug af templates og brug på de enkelte kategorier/landingssider eller blogindlæg. Så er det en smal sag, at lave generelle rettelser på flere sales channels og lave differentiering på den enkelte saleschannel og den enkelte kategori/landingsside.

"
Hans-henning, Ecommerce manager - Quickparts

Kontinuerlig udvikling sikrer fremdrift

Samarbejdet mellem Quickparts og WEXO er en løbende udviklingsproces, som er med til at understøtte Quickparts vækstambitioner.

Den tilknyttede projektleder, sørger for løbende sparring samt planlægning af nye opgaver i vores projektstyringssoftware, som skaber et nemt kommunikationsvindue mellem kunde og webbureau og hele tiden holder begge parter opdateret.

Funktionsliste

punkt
Hurtig og avanceret Navision integration
punkt
Integration til Klaviyo
punkt
Relewise integreret som søge- og recommenderingsmotor
punkt
Custom dashboard i backend
punkt
Fokuseret checkout hvor støj minimeres
punkt
Kvikbestilling der gør det let at genbestille varer
punkt
GDPR modul
Se nogle af vores andre cases
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Vil du høre mere?
Martin Tygsen
Salgschef
martin@wexo.dk
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen