KSO forbedrer brugeroplevelsen med nyt design og en Hywä frontend

Kaiser Sport & Ortopædi (KSO) er en af Danmarks førende institutioner indenfor sports-retail og sundhedsfaglig behandling i den private sektor. KSO forhandler et stort sortiment indenfor dame- og herre løbesko, som alle er håndplukket ud fra biomekaniske aspekter i en sparringsproces mellem sko eksperter og sundhedsfaglige personale i KSOhusene. Alt sammen i jagten på at præsentere dig for markedets bedste udvalg af løbesko online og in-store.

Strategi

Hywä frontend og nyt design i tråd med virksomhedens identitet

Den nye Hywä frontend er bygget ovenpå KSOs eksisterende Magento 2 løsning og det nye minimalistiske design er opdateret med et moderne look og i tråd med virksomhedens identitet, som tillader Kaiser Sport & Ortopædi at arbejde mere med visuelle elementer, hvor storytelling i form af billede og video spiller en afgørende rolle.

Dermed er løsningen også tilpasset, således content nemt og effektivt kan håndteres internt i KSO vha. pagebuilderen.

Lanceringen af den nye frontend sker samtidig i forbindelse med Kaiser Sports nye samarbejde med verdens tredje største sportsbrand, Puma. Hvor man sammen med Puma har udviklet en ny løbesko, der kan købes i butikker i løbet af marts måned.

Magento 2 E-handelsløsning til KSO med Hywä frontend

Go-live i forbindelse med produktlancering

Lanceringen af den nye frontend sker i forbindelse med Kaiser Sports nye samarbejde med verdens tredje største sportsbrand, Puma. Hvor man sammen med Puma har udviklet en ny løbesko.

dedikeret e-handels udviklingsteam hos WEXO

Hywä frontend til Magento 2

Hywä frontend er fantastisk til e-handel. Det giver en problemfri og intuitiv brugeroplevelse. Webshoppen indlæses hurtigere, reagerer hurtigere på brugerhandlinger og er nemmere at navigere i.

Hywä frontend er ligeledes kendt for dens fleksibilitet og tilpasningsmuligheder. Designet og funktionalitet skræddersyes nemt til virksomhedens behov. Uanset om du skal tilføje nye funktioner, optimere dit websted til mobile enheder eller forbedre din betalingsproces.

Alt dette kan hjælper med at øge kundetilfredsheden og drive salget.

Se nogle af vores andre cases
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Vil du høre mere?
Martin Tygsen
Salgschef
martin@wexo.dk
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen