Danmarks førende kæde af gulv- og gardinforretninger anvender Shopware

Fra Tilst styres landets største kæde af gulv- og gardinforretninger. Garants e-handelsløsning understøtter de fysiske butikker og sikre at Garant altid er tilgængelig, når kunderne vil handle gulve, tæpper og gardiner. WEXO har været med helt tilbage fra en migrering fra Prestashop til Magento og sidenhen ifm. et skifte til Shopware.

Strategi

Nutidig og fremtidssikret E-handelsløsning med en seriøs omnichannel strategi

Formålet med omnichannel strategien, har været at skabe en sammenhængende og ensartet kundeoplevelse på tværs af kanaler og som binder webshoppen sammen med de knap 70 butikker som ejes og drives af individuelle ejere. Det har vi bl.a. løst med et live kald til varelageret, som sikre at kunderne altid får vist det korrekte lagerantal. Derudover har vi implementeret mængdeberegneren, som gør det nemt at bestille gulv alt efter kundens behov. Her har kunden også nem adgang til installationsvideoer og er dette ikke tilstrækkeligt, kan de hurtigt finde nærmeste butik og få professionel rådgivning. Der er ligeledes oprettet en integration, som sikre at kunderne altid får korrekt lagertal på det enkelte produkt.

Shopware E-handelsløsning til Garant

mockup af garants e-handelsløsning på shopware cms

Funktionsliste

punkt
Migrering fra Magento til Shopware
punkt
Navision integration
punkt
PIM integration
punkt
Omregning af antal m2 til pakkestørrelse på produkt siden, så det matcher mængdeangivelserne i ERP systemet
punkt
Søge- og recommenderingsmotor integration
punkt
Hastighedsoptimering
punkt
Store locator
punkt
Klaviyo integration
punkt
Hurtig søgefunktion med inddeling i kategorier
punkt
GEO-ip der automatisk tracker den besøgendes lokation, så Garant kan vise den nærmeste lokalbutik i footeren
"

Jeg har igennem flere år arbejdet tæt sammen med WEXO omkring e-handels løsninger til vores website i DK og NO, jeg har altid oplevet dem som kompetente samarbejdspartnere, med en god service. Der er hyppige dialoger og man oplever altid nærvær og engagement, stærk teknisk forståelse og sparring som sikre, at man får de bedste løsninger. Jeg er meget glad for samarbejdet.

"
Lise-Lotte Hansen, Kundeserviceteamchef - Garant

Store Locator

Med 70 fysiske butikker fordelt over hele landet var det vigtigt for Garant at de havde en effektiv og overskuelig store locator.

Under hver butik kan brugeren tilgå adresse, telefonnr. og en kørselsvejledning samt et link til den lokale butikunderside, hvor brugeren hurtigt kan:

punkt
Book Gardinekspert
punkt
Book Gulvekspert
punkt
Book møde i butik
punkt
Kontakt butik

Ud over at have en overskuelig opsætning af lokalbutikkerne ude på frontend, så ligger den et simpelt kontrolpanel bagved. Via kontrolpanelet kan Garant hurtigt tilføje nye lokalbutikker og fjerne eksisterende ved få klik.

Store locator webshop
Se nogle af vores andre cases
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Vil du høre mere?
Martin Tygsen
Salgschef
martin@wexo.dk
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen