Flere salgskanaler med en BC integration øger omsætningen digitalt

Bango er en af Danmarks førende forhandlere af døre, vinduer og garageporte. De valgte i 2021, at WEXO skulle stå for udviklingen af en ny webshop, hvor funktionalitet og brugervenligheden var i fokus.

Strategi

Øget fokus på digitalisering og den gode kundeoplevelse skal flytte mere salg online

BC integrationen har i første omgang været alt afgørende for at Bango nu kan sælge online til deres erhvervskunder. Samtidig har den nye løsning fokus på at skabe en god kundeoplevelse, ved bl.a. at gøre datablade let tilgængelige for brugerne.

Bango har mere end 7.000 produkter som bliver opdateret med lager-, attribut-, prisdata og meget mere fra Business Central mange gange dagligt, hvilket sikrer at de altid kan præsentere retvisende information til slutbrugeren. Dette har været med til at gøre, at Bango har oplevet en positiv udvikling i deres omsætning online.

Samtidig har Shopwares CMS funktionalitet gjort det nemt at opsætte landings-, kategori- og produktsider. Dette har frigjort timer internt til at kunne fokusere på nytænkning frem for decideret drift.

ehandelsløsning til bango på shopware cms
Integration

BC integration effektiviserer B2B salget

Bango havde indledningsvis kun én salgskanal målrettet mod B2C markedet, men pga. integrationen til Business Central, så fik man mulighed for at give erhvervskunderne kundespecifikke logins.

Funktioner

Brochure- & manual bibliotek

Bango havde brug for et sted, hvor de kunne uploade brochurer og manualer til deres kunder. Udfordringen var her, at det ofte er store filer pga. mængden af billedmateriale. Dette er ikke noget problem i Shopware 6, hvor vi kører alle filer gennem en CDN løsning, så filerne på den måde kan blive komprimeret uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har samtidig gjort det muligt for Bango, at uploade filerne direkte via en FTP-adgang, så de nemt kan styre filindlæsningen.

Avanceret variantliste

En stor del af Bangos sortiment fås i mange forskellige varianter, fordi der findes mange standardmål. Vi har derfor implementeret en variantliste, som indeholder den information der kendetegner varianterne. Derudover fremgår lagerantal , leveringstid og priser i listen også. Alt dette opdateres løbende i forbindelse med Business Central Integrationen. Ydermere har vi tilføjet muligheden for at ligge et eller flere varianter i kurven direkte fra listen fremfor at vente til checkout siden.

Hello Retail recommendations

I samarbejde med Hello Retail har vi sørget for, at det nu er muligt for Bango at vise komplementære produkter, til det produkt som kunden kigger på. Det kan eksempelvis være at man bliver præsenteret for dørhåndtag eller vedligeholdelsestilbehør når man kigger på en dør. Dette sikrer gennemsigtighed i kundernes købsproces og er med til at øge den gennemsnitlige ordreværdi.

hello retail recommendations på bango.dk

Funktionsliste

punkt
Active Campaign integration
punkt
Business Central integration
punkt
Hello Retail integreret som søge- og recommenderingsmotor
punkt
Kundespecifikke priser
punkt
Dynamisk leveringstid
punkt
Brochure- og manual bibliotek
punkt
Konfigurerbare produkter
punkt
Avanceret variantliste
Se nogle af vores andre cases
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Vil du høre mere?
Martin Tygsen
Salgschef
martin@wexo.dk
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen