IBFs B2C og B2B e-handelsløsning med fokus på den digitale kunderejse

IBF er en af Danmarks førende producenter af beton og valgte i 2020 WEXO som leverandør på hele e-commerce platformen. Deres digitale rejse startede ud med en B2C shop som solgte belægning og sidenhen har vi i samarbejde med IBF udvidet antallet af salgskanaler, med bl.a. en B2B shop samt udvidelse til nye markeder.

Strategi

Digitalisering af viden og effektivisering af processer skaber den ideelle kundeoplevelse og øget lønsomhed

Digitaliseringen af IBF hjælper med at øge effektiviteten og reducere omkostningerne, hvor det overordnet formål er at skabe en intuitiv kunderejse. IBFs produkter er forbundet med høj kompleksitet. Derfor er det oplagt at kigge nærmere på hvordan man kan automatisere processer omkring indkøb, lagerstyring, support, købs- og salgsprocesser osv.

IBF valgte at gå med en Shopware 6 løsning, som tillader en kontinuerlig viderebygning og udvidelse til nye markeder, som allerede nu inkluderer Polen og Tyskland.

Den nye løsning har givet IBFs webshop et teknisk løft, som har betydet at de nu kan komme bredere ud med deres store produktsortiment end tidligere, hvor størstedelen af salget foregik igennem forhandlerne. Derfor har det været vigtigt at binde IBFs inspirationsunivers sammen med webshoppen og dermed ligge content og e-handelsmotoren i samme struktur i backend. Det skaber i sidste ende stor værdi for kunderne at de har let adgang til produktdata i forbindelse med en ordre.

"

WEXO har skabt direkte værdi ved at få en rigtig fin webshop op og kører der performer rigtig godt. De har også hjulpet os med at lave en platform som kan være med til at skalere os fremadrettet på den digitale front.

"
Martin Petersen, E-commerce manager - IBF

Funktionsliste

punkt
B2C og B2B webshop
punkt
NAV integration
punkt
Shopware Enterprise opsætning
punkt
Relewise integration som søgemotor
punkt
Custom B2B login flow
punkt
Custom forhandlerkort
punkt
Specialpriser til alle B2B kunder
punkt
Specialbyggede CMS elementer
punkt
Regionsspecifikke priser til B2C kunder
punkt
Plugin til at kunne foreslå tilkøb af komplimentære varer
ibf b2b og b2c e-handelsløsning

Videopræsentation af IBF og deres løsning

Se nogle af vores andre cases
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Vil du høre mere?
Martin Tygsen
Salgschef
martin@wexo.dk
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen