Danmarks største kæde af gulv- og gardinforretninger

Kunde

Garant / Inbogulve

webshop

Fra Tilst styres landets største kæde af gulv- og gardinforretninger. Deres webshop understøtter de fysiske butikker og sikre at Garant altid er tilgængelig, når kunderne vil handle gulve, tæpper og gardiner.

Garant kom til WEXO for at få løftet deres daværende webshop løsning til mere nutidig og fremtidssikret e-handelsløsning.

Se videopræsentation af funktionerne på garant.nu

Funktionsliste

Migrering fra Prestashop til Magento
Axapta integration
Navision integration
Omregning af antal m2 til pakkestørrelse på produkt siden, så det matcher mængdeangivelserne i ERP systemet
Hastighedsoptimering
Store locator
Hurtig søgefunktion med inddeling i kategorier
GEO-ip der automatisk tracker den besøgendes lokation, så Garant kan vise den nærmeste lokalbutik i footeren
70
Butikker
500%
Flere salg
95/100
PageSpeed

Garant's e-handelsløsning

Fremhævede funktioner

Avanceret Axapta integration

Axapta integration håndterer flere typer produkter og priser. Integrationen er lavet således, at den automatisk styrer om en vare skal være aktiv i webshoppen eller om den skal ændres til en udgået vare.

Sammen med integrationen er der en billedintegration, der kører løbende hen over dagen, der sikre, at der automatisk bliver lagt billeder ind på alle produkterne i webshoppen.

Garant har senere opgraderet deres økonomisystem til Navision, hvor WEXO har lavet en ny avanceret Navision integration.

Fokus på det grafiske udtryk

Som en stor del for en landsdækkende kæde som Garant, har det været vigtigt at samle og drive trafik til de fysiske butikker. I designfasen var der derfor meget fokus på det grafiske udtryk på webshoppen og på at vejlede kunderne i deres valg af gulve og tæpper.

Webshoppen adskiller sig derfor også fra andre webshops, hvor hovedfokus ofte er på salg. På Garants webshop bliver man guidet igennem processen med at vælge materialer vha. mange flotte produktbilleder og filtre, som sikre, at man får snævret valgmulighederne ned til det der passer kundens behov.

"

Jeg har igennem flere år arbejdet tæt sammen med Wexo omkring e-handels løsninger til vores website i DK og NO, jeg har altid oplevet dem som kompetente samarbejdspartnere, med en god service. Der er hyppige dialoger og man oplever altid nærvær og engagement, stærk teknisk forståelse og sparring som sikre, at man får de bedste løsninger. Jeg er meget glad for samarbejdet.

"
Lise-Lotte Hansen, Kundeserviceteamchef - Garant

Store Locator

Med 70 lokalbutikker fordelt over hele landet var det vigtigt for Garant med en effektiv og overskuelig store locator, hvor kunderne nemt kunne finde frem til den enkelte butik. Under hvert butik er adresse, tlf og en kørselsvejledning samt et link ind til den lokale butikunderside.

Ud over at have en overskuelig opsætning af lokalbutikkerne ude på frontend, så ligger den et simpelt kontrolpanel bagved. Via kontrolpanelet kan Garant hurtigt tilføje nye lokalbutikker og fjerne eksisterende ved få klik.

Videopræsentation af garant.dk

Vil du gerne vide mere om ovenstående e-handelsløsning

Thomas Thomsen
Afdelingschef
Tlf. 81 40 59 01
thomas@wexo.dk

Se nogle af vores andre cases

CVR 33757131
Få den nyeste viden om webshops direkte i din mailbox.
Din email er nu tilmeldt vores nyhedsbrev
Oops! noget gik galt, prøv venligst igen