Danmarks største kæde af gulv- og gardinforretninger

Kunde

Garant

webshop

Fra Tilst styres landets største kæde af gulv- og gardinforretninger. Deres webshop understøtter de fysiske butikker og sikre at Garant altid er tilgængelig, når kunderne vil handle gulve, tæpper og gardiner.

Garant kom til WEXO for at få løftet deres daværende webshop løsning til mere nutidig og fremtidssikret e-handelsløsning.

Se videopræsentation af funktionerne på garant.nu

Funktionsliste

punkt
Migrering fra Prestashop til Magento
punkt
Axapta integration
punkt
Navision integration
punkt
Omregning af antal m2 til pakkestørrelse på produkt siden, så det matcher mængdeangivelserne i ERP systemet
punkt
Hastighedsoptimering
punkt
Store locator
punkt
Hurtig søgefunktion med inddeling i kategorier
punkt
GEO-ip der automatisk tracker den besøgendes lokation, så Garant kan vise den nærmeste lokalbutik i footeren
70
Butikker
500%
Flere salg
95/100
PageSpeed

Garant's e-handelsløsning

Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop
Magento webshop

Fremhævede funktioner

Avanceret integration

Axapta integration håndterer flere typer produkter og priser. Integrationen er lavet således, at den automatisk styrer om en vare skal være aktiv i webshoppen eller om den skal ændres til en udgået vare.

Sammen med integrationen er der en billedintegration, der kører løbende hen over dagen, der sikre, at der automatisk bliver lagt billeder ind på alle produkterne i webshoppen.

Garant har senere opgraderet deres økonomisystem til Navision, hvor WEXO har lavet en ny avanceret Navision integration.

Axapta integration til Magento
design webshop

Fokus på det grafiske udtryk

Som en stor del for en landsdækkende kæde som Garant, har det været vigtigt at samle og drive trafik til de fysiske butikker. I designfasen var der derfor meget fokus på det grafiske udtryk på webshoppen og på at vejlede kunderne i deres valg af gulve og tæpper.

Webshoppen adskiller sig derfor også fra andre webshops, hvor hovedfokus ofte er på salg. På Garants webshop bliver man guidet igennem processen med at vælge materialer vha. mange flotte produktbilleder og filtre, som sikre, at man får snævret valgmulighederne ned til det der passer kundens behov.

"

Jeg har igennem flere år arbejdet tæt sammen med Wexo omkring e-handels løsninger til vores website i DK og NO, jeg har altid oplevet dem som kompetente samarbejdspartnere, med en god service. Der er hyppige dialoger og man oplever altid nærvær og engagement, stærk teknisk forståelse og sparring som sikre, at man får de bedste løsninger. Jeg er meget glad for samarbejdet.

"
Lise-Lotte Hansen, Kundeserviceteamchef - Garant

Store Locator

Med 70 lokalbutikker fordelt over hele landet var det vigtigt for Garant med en effektiv og overskuelig store locator, hvor kunderne nemt kunne finde frem til den enkelte butik. Under hvert butik er adresse, tlf og en kørselsvejledning samt et link ind til den lokale butikunderside.

Ud over at have en overskuelig opsætning af lokalbutikkerne ude på frontend, så ligger den et simpelt kontrolpanel bagved. Via kontrolpanelet kan Garant hurtigt tilføje nye lokalbutikker og fjerne eksisterende ved få klik.

Store locator webshop

videopræsentation af garant.dk

Se nogle af vores andre cases

Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO

Vil du høre mere?

eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Kennet Sørensen
E-business konsulent
WEXO
81 40 10 43