Stilrent & nordisk design i en fremtidssikret løsning

Kunde

Fossflakes A/S

webshop

Fossflakes udvikler og sælger hovedpuder, dyner og støttepuder til hele familien. Det kendte Fossflakes fyld tager de bedste egenskaber fra dun og fjer og kombinerer dem med fordele ved et fiberinspireret produkt.

Løsningen er udviklet på Magento 2 og tager udgangspunkt i de designmæssige og funktionelle krav som Fossflakes har haft til en ny platform. Undervejs har der været fokus på performance. Og selvom løsningen nu anvender en del video, har det ikke haft væsentligt betydning for performance.

Design processen

På baggrund af et indledende møde omkring FossFlakes designmæssige idéer, fik vi kortlagt problemet med det forrige design og lagt en klar ramme for det nye design.

Næste step i processen var herefter at få udarbejdet et nyt design. Her var der lagt vægt på kundens ønske om et stilrent og nordisk udtryk, som i højere grad tillod kunden at styre indholdet på siden via Magentos egen pagebuilder.

dedikeret e-handels udviklingsteam hos WEXO

Design bygget fra bunden

Allerede tidligt i samarbejdet, kunne vi konstatere at der på webshoppen flere lag af design ovenpå hinanden. For at kunne levere en holdbar og fremtidssikret løsning, måtte vi derfor starte med at fjerne alt design i udviklingsmiljøet og starte fra bunden.

Se nogle af vores andre cases
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Ehlers
E-business Konsulent
WEXO
81 40 73 71