Video streaming til Blockbuster

Kunde

Blockbuster

webshop

Blockbusters eCommerce manager kontaktede WEXO for at høre om vi ville hjælpe dem videre med en ny løsning til videostreaming baseret på OktoberCMS, Laravel og PHP. Hun havde tidligere arbejdet med WEXO ved en anden kunde og ønskede nu vores ekspertise igen på Blockbuster.

WEXO har arbejdet med Blockbuster siden 2015, hvor vi har udviklet deres streamingplatform, ordrehåndtering, kundehåndtering og webdelen, samt sparring til de medarbejdere hos Blockbuster, som sidder med deres apps til iphones og ipads.

Se videopræsentation af streaming løsningen på blockbuster.dk

Funktionsliste

Integration til koncernens systemer
Integration til koncernens økonomisystem
Klippekortordning
Sat op på AWS hosting
Avanceret kampagnemodul
Videostreaming
Kæmpe produktkatalog bestående af enhver film
Integration til svensk skolevæsen, så de kan leje og se film
Klippekort system til leje og køb af film
100% oppetid, hvor Blockbuster har en god stabil video streaming også i perioder med spidsbelastning som weekender og premiere på nye film
30%
Stigning i organisk trafik
100.000+
Oprettede brugere
100%
Oppetid
Flere

tusinde
Daglige ordre

Blockbusters streamingløsning

Streaming løsning til Blockbuster
Web Streamingløsning
Web Streamingløsning
Web Streamingløsning
Web Streamingløsning
Web Streamingløsning
Web Streamingløsning
Web Streamingløsning

Fremhævede funktioner

Sat op på AWS hosting

Blockbuster er sat op på AWS, hvor vi er i stand til at håndtere de store loads, der kommer om aftenen og i weekenderne. AWS skalerer automatisk ned i lavperioder.

Blockbuster er et eksempel på hvor AWS kommer til sin ret. I løbet af dagen stå den på laveste blus og når det bliver aften, skalerer den op i takt med, at kunderne logger på Blockbuster med deres smartsphones og computere. I weekenden håndterer den let den mængde brugere, der logger på og skalerer automatisk ned i takt med at de går i seng.

AWS hosting
"

I de 6 år Blockbuster har aftaget fuldtidsressourcer fra WEXO har vi altid følt os godt behandlet. Blockbuster har kunne skalere op og ned som der var behov for og er glade for den stabilitet jeg har oplevet i samarbejdet. Blockbuster har i den periode oplevet en enorm vækst i forretningen, som WEXO’s løsning har understøttet hele vejen.

WEXO har proaktivt bidraget til overvågningen af vores løsning og når det har været nødvendigt, været klar til at hjælpe i weekender og aftener. WEXO vil for mig altid stå for den stabile partner, der altid lytter og er klar til at hjælpe. WEXO er en værdiskabende partner.

"
Henrik Loop, CTO - Blockbuster

Videopræsentation af Blockbuster.dk

Se nogle af vores andre cases
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Tommy Frøkjør
Direktør
WEXO
61 71 18 15