Salg af kvalitetssenge online

Kunde

Nordic Dream

webshop

Nordic Dream sælger dansk produceret kvalitetssenge, hvor de fordyrende led er skåret væk. I selve produktionen anvendes naturmaterialer fra Skandinavien og Nordic Dream sætter en ære i at passe på vores fælles natur.

Nordic Dream kom til WEXO med et ønske om at få realiseret deres forretning online. De ønskede en hurtig opstart for at komme i gang med at sælge deres senge online og med planer om senere at videreudvikle på webshoppen.

På det første møde blev der drøftet mulighederne i Shopware såvel som Magento, hvor det har været WEXO's anbefaling, at bygge webshoppen på Shopware, da denne platform stemte bedst overens med Nordic Dreams ønske om en hurtig opstart og ift. funktionalitet.

Se videopræsentation af Nordic Dreams webshop.

Funktionsliste

Opbygning af komplekse varer
E-conomic integration
Integration til Santander - lån på 2 min. via NEM ID validering
Avanceret banner
Fragt setup med tillægsydelser
Shopping worlds

Nordic Dreams e-handelsløsning

Fremhævede funktioner

Opbygning af komplekse produkter

For at give kunderne mulighed for at vælge blandt alle de kombinationer, der er ved køb af en seng, var der behov for at kunne opbygge komplekse varer i Shopware. Der er varer på webshoppen som har op til 1.512 forskellige kombinationer, som kunden får et godt overblikover på varekortet via dropdowns.

Shopping world

Inde på de enkelte varekort er der opbygget et helt shopping world. Når kunderne scroller ned over varekortet, kommer de igennem et helt univers omkring sengen med videoer, materiale valg og billeder. Disse er opbygget som shopping worlds, hvor enkelte elementer nemt kan udskiftes og genbruges på tværs af senge.

Avanceret banner

Inde på webshoppens kataloger er der i toppen anvendt et avanceret banner, som 100% redigeres fra backend i Shopware. Her får webmasteren mulighed for at lave en flot præsentation af udvalgte produkter, hvor man via en intuitiv editor opbygger de flotte bannere med forskellige informationer.

Opbygningen af de avancerede bannere på Nordic Dream sker i backend og uden en eneste linje html kode.

Fragt med tillægsydelser

På Nordic Dream er der lavet et fragtsetup, der håndterer tillægsydelser i forbindelse med leveringen af senge. Her kan kunden inde på checkout vælge imellem levering til kantsten, opbæring, montering og bortskaffelse af den gamle seng.

Drag & Drop CMS editor

Via den indbygget drag & drop editor i Shopware har Leander lavet flotte gennemarbejdede produktsider med videoer, billeder, specifikationer, media download m.v.

Med editoren kan man frit placere tekst, produkter, billeder, videoer m.v. på en CMS side. Det giver gode muligheder for at lave imponerende landingsider med flot indhold, hvor kunderne får lyst til at handle på webshoppen.

Via den indbygget drag & drop editor i Shopware har Nordic Dream lavet flotte gennemarbejdede varekort med et tilhørende shopping world. Med editoren kan man frit placere tekst, produkter, billeder, videoer m.m. på en side.

Det giver gode muligheder for at lave imponerende landingsider med flot indhold, hvor kunderne får lyst til at handle på webshoppen.

Læs mere om Shopware og den indbyggede drag & drop editor.

Nogle af de features CMS editoren har er:

  • Fuld responsiv skabelon eller separate per mobil, tablet og desktop
  • Designelementer i lag, så du kan bygge tekst og knapper ovenpå billederne
  • Mulighed for tids- og datostyring, så kampagner kan planlægges ned til en time
  • Mulighed for at oversætte enkelte tekstblokke, såman ikke behøver at lave en ny side per sprog
  • Varer og producent karruseller
  • Live preview i backend

Videopræsentation

Vil du gerne vide mere om ovenstående e-handelsløsning

Martin Tygsen
Afdelingschef
Tlf. 30 21 21 77
martin@wexo.dk

Se nogle af vores andre cases

CVR 33757131
Få den nyeste viden om webshops direkte i din mailbox.
Din email er nu tilmeldt vores nyhedsbrev
Oops! noget gik galt, prøv venligst igen