Specialløsninger
inden for e-handel

Da WEXO er førende eksperter i Magento, kender vi naturligvis alle styrker og svagheder i denne markedsledende e-handels platform. Netop dette sætter os i stand til at vælge den rette platform til den rette opgave, og Magento er ikke altid den rette platform til opgaven.

Projekter der ikke passer optimalt til Magento kunne være projekter med meget specialtilpassede produkter som f.eks. bookning af ferierejser eller produktanbefalinger udledt af en virtuel produktguide eller lign. I sådanne tilfælde vil Pimcore eksempelvis være en bedre løsning, da platformen tilbyder at arbejde med langt mere avanceret produktinformation og produkttyper end traditionelle e-handelsløsninger.

Udover at tilbyde fleksible løsninger indenfor typiske e-handelsløsninger, løser vi bl.a. også udviklingsopgaver indenfor streaming og TV-APP produktion for Blockbuster samt arbejder med avanceret digital tilgængelighed for Siteimprove. Vores aktiviteter vidner om en stor kompetence i at løfte forskelligartede teknologiske udviklingsprojekter, og vores mange dygtige medarbejdere motiveres særligt af udfordrende projekter.

Så der er mange gode grunde til at få gennemgået dit udviklingsprojekt med os i dag. Vi vælger altid det bedst egnede værktøj til opgaven, tilgår enhver opgave med forretningsmæssigt engagement og udfører projektet med stor faglig stolthed og disciplin.

Udvalgte cases

For mere viden omkring vores specialløsninger til Magento

Tommy Frøkjær
Direktør
+45 61 71 18 15
tommy@wexo.dk

Magento certificering - WEXO
Magento certificering - WEXO
Magento 2 certificering - WEXO
Kontakt
Tlf. 7199 4816
Kontakt@wexo.dk
CVR. 33757131
Aalborg
WEXO A/S
Rebslagervej 2
9000 Aalborg
Aarhus
WEXO A/S
Viborgvej 159A
8210 Aarhus V
København
WEXO A/S
Vesterbrogade 121 7. sal
1620 København V