Headless Shopware løsning skaber de bedste forudsætninger for en content- & microservices strategi

Life Extension Europe forhandler kosttilskud, mineraler og vitaminer online til hele Europa. Deres mål er at være en af Europas førende platform indenfor Healthy Living.

Strategi

Øget fokus på digitalisering og den gode kundeoplevelse skal flytte mere salg online

Forud for skiftet til WEXO som samarbejdspartner, lavede vi en foranalyse for at give kunden et sagligt indblik i løsningens tilstand og hvilke muligheder, der var for at optimere på webshopløsningen. Her var vi omkring performance review, code review og en sikkerhedsgennemgang af løsningen.

Life Extension Europe har en inhouse udvikler, som hjælper med den daglige drift. Vores rolle i samarbejdet er således at løse de større og mere komplekse udviklingsopgaver samt lave code review på alt den kodning deres inhouse udvikler producerer. Herudover bistår vi også med teknisk rådgivning og sparring.

"Thanks for bringing your A-game every single day and turning our tech dreams into reality. The digital realm is a better place with you at the helm!" - Life Europe Extension

Life Europe Extension
ehandelsløsning til life extension europe på shopware cms
55
Salgskanaler i Shopware
+400.000
Årlige ordre
+25%
Årlig vækst
+40
Lande
Funktioner

Wholesale webshop

For at give B2B kunderne en bedre købsoplevelse, er der lavet en wholesale webshop med specifikke priser pr. kunde og målrettet budskaber til B2B kunderne.

Når Life Extension Europes call center modtager opkald fra deres wholesale kunder, anvender de funktionen Login as customer og foretager bestillingen på vegne af kunderne.

Fordelsklub

På webshoppen er der en fordelsklub, hvor kunderne optjener henholdsvis procenter af hvert køb, som man kan bruge som betaling på næste ordre.

Optimeret søgefunktion

Med den nye forbedret Searchanise søgefunktion er det blevet hurtigere og lettere at finde frem til de rigtige produkter på webshoppen. Søgefunktionen har type-a-head, intelligent vægtning af resultater og korrektion for stavefejl.

Søgedropdownen er inddelt i flere sektioner, så det er nemt for kunden at finde frem til produkterne enten ud fra søgeforslag, produktkategorier, specifikke produkter og CMS-sider.

Optimeret søgefunktion Magento
"

Vi er gået fra at være en webshop med 500 produkter, til en data-drevet ecommerce løsning i kraftig vækst. Vi er i konstant udvikling, og kræver et højt niveau af agilitet, der tilfører øget omsætning og data punkter. WEXO har kunnet skalere dette behov ved at være en fantastisk sparringspartner til udvikling af vores platform, samtidig med de har været vores daglige support og pitbull i fht. kvalitet.

"
Heidi Teschemacher, CCO - Life Extension Europe

Segmentering af kunder

Life Extension Europe anvender i stor grad data dreven segmentering af kundedata til brug i markedsføringen. Her anvender de Exponea som segmenteringsmotor, der også anvendes af andre store webshops og detailkæder i Danmark.

Segmentering af kunder

Produktguides

Det kan godt være overvældende med mere end 500 produkter i 24 forskellige sundhedskategorier på webshoppen, derfor har Life Extension Europe fået implementeret en lille quiz, hvor kunderne besvarer en række spørgsmål om sit helbred og ønsker til en forbedringer.

Quizen ender ud med at udvalg af anbefalede produkter til netop dig, som er nemt at lægge i kurven. Det gør det meget enklere for kunderne at overskue det store udvalg af produkter, da de nu kun præsenteres produkter, der er målrettet ens helbred og ønsker til en sundere levevis.

Produktguide webshop

Funktionsliste

punkt
B2B og B2C webshop
punkt
Multilanguage webshop med 6 sprog
punkt
Searchanise søgefunktion
punkt
Nem genkøb af fx kosttilskud
punkt
Integrationer med Trustpilot, Navision, UPS, Sendcloud, Raptor, Mailchimp, eMailPlatform, Klarna
punkt
Produkt kit der indeholder flere produkter og antal
punkt
WorldPay så alle udenlandske betalinger kommer samlet
punkt
Quick-bestilling på kurven
punkt
Komplekst fragt setup, der er integreret med Sendcloud.com som pakkehåndtering

Videopræsentation af Lifeextensioneurope.com

Se nogle af vores andre cases
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Webshop case WEXO
Vil du høre mere?
Martin Tygsen
Salgschef
martin@wexo.dk
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen