Integrationer til Magento webshop

Som virksomhed har man ofte mange processer, der går på tværs af flere systemer. Her er integration nødvendig for at kunne automatisere processer og optimere arbejdsgangene og forretningen. Vi har lang erfaring med at integrere ERP-systemer, økonomisystemer og marketingsystemer til Magento. Gennem årene har vi brugt den erfaring til at lave en stærk proces samt tekniske værktøjer, der sikrer en god integration og stabil drift, hvor virksomhedens processer understøttes optimalt.

ERP og økonomisystem integrationer til Magento

Vi har erfaring med at integrerer til bl.a. SAP, Navision, Axapta, C5, e-conomic, DDDretail m.fl. Med en veludført integration mellem jeres systemer og webshoppen, får I optimeret og effektiviseret processerne, som er fremmende for at vækste jeres forretning. Nedenfor ses et udvalg af vores integrationer til Magento.

Navision

Kører du med Navision som økonomi-/ERP-system, er vi klar til at hjælpe med at integrere det med din Magento webshop. Hvor høj grad en integration du ønsker, er helt op til dig - de simpleste starter normalt med en eksport af produkter fra Navision til Magento og import af ordre den anden vej.
Vi har selv Navision udviklere ansat, og kan derfor tilbyde en kosteffektiv proces, hvor vi i samarbejde med dit Navision-hus finder den bedste løsning.

DDDretail

Hvis du har en fysisk butik, kan DDDretail levere et kassesystem inkl. back-office der gør dit liv meget lettere. Vi kan integrere det til din webshop, produkter, ordre, kreditnotaer, lagerantal, gavekort, kundeklub mm.

C5

Få en direkte integration mellem dit økonomisystem og Magento. Produktdata overføres løbende til Magento og ordre kommer automatisk ind i regnskabet til bogføring. En uundværlig integration for alle der kører C5 som deres regnskabsprogram.

Marketing integrationer til Magento

For at optimere arbejdet med marketing i hverdagen, er det ofte brug for at lave forskellige integrationer mellem marketingplatforme og webshoppen. Vi har en god erfaring i at lave forskellige integrationer til de marketingplatforme vores kunder anvender. Nedenfor se et udsnit at de marketingplatforme vi tidligere har lavet integrationer til.

Google Shopping

Med integrationen til Google shopping bliver du i stand til at annoncere på Google med billedannoncer, der automatisk styres fra webshoppen. Google shopping feedet sikrer at der er up-to-date produktdata til dit Google Merchant Center, som styrer annoncerne på Google.

Sociale medier

For at promovere sit brand og produkter er der i dag mange som vælger at integrere webshoppen med de sociale medier, bl.a. Facebook, Instagram, Trustpilot, Twitter m.fl.
Integrationen med de sociale medier er mere end blot ”Like” og ”Del” knapper, det handler også om at få kunderne til at interagere med de sociale medier direkte på webshoppen.
På en webshop er integration med sociale medier også i stor udstrækning brugt i arbejdet med at øge troværdigheden omkring webshoppen eller et produkt. Her er bl.a. integration til Truspilot udbredt, hvor den benyttes aktivt i arbejdet for at få anbefalinger fra kunderne.

Email marketing

Få en direkte integration mellem din webshop og nyhedsbrevssystem, hvor du er sikret at alle nyhedsbrevstilmeldte på webshoppen kommer direkte over i nyhedsbrevssystemet samt at alle frameldinger også opdateres i systemet. Vi har bla. lavet integrationer mellem Magento og Globase, APSIS, Mailchimp, Mandrill m.fl.


Kontakt os og hør nærmere om mulige integrationer

Top