Magento webshopløsning til smykkedesigner

Brancheløsning til smykkewebshop

Kom hurtig fra start med en webshopløsning som er tilpasset smykkebranchen. Bygget med fokus på at skabe en strømlinet shopoplevelse for dine kunder.

Få en webshopløsning som er tilpasset smykkedesignere og guldsmedes behov. Du får en gennemtestet brancheløsning, som blandt andet indeholder variantstyring, udvidet B2B funktioner, understøttelse af indgravering af smykker, Google shopping, gaveindpakning, gavekort mm.. 

Webshoppen er klargjort til en integration til Navision, hvor du er sikret en god styring af stamdata for produkter, ordre, faktura og kunder.

webshop til salg af smykker
webshopløsning til smykkesalg

Gennemarbejdet webshopløsning

Med en gennemarbejdet webshopløsning til smykkedesignere og guldsmede, får du en webshop der har features specifikt udformet til at understøtter din forretning. I webshoppen er der variantstyring, hvor du kan tilbyde kunderne pakkeløsninger og guide kunden i hvilke smykker der passer sammen. 

I webshoppen finder du også udvidet B2B funktioner, som gør det hurtigt og overskueligt for B2B kunderne at bestille varer på webshoppen. Samtidig får du bedre mulighed for at håndtere B2B kundernes køb med mindst muligt tidsforbrug. 

Webshoppen til smykkedesignere og guldsmede er gjort klar til at blive integreret med virksomhedens Navision-løsning, hvor du med en fuld integration mellem Navision og webshoppen sikrer styr på alle produkter, ordre, kunder og fakturaer på tværs af de to systemer.

Udpluk af funktioner du får med i din smykke webshop

punkt
INDGRAVERING AF SMYKKER

Løsningen kan håndtering indgravering af smykker, hvor du for hver ordre kan ses hvad der skal indgraveres på det bestilte smykke.

punkt
VARIANTSTYRING

Med webshopløsningen sikres du en god variantstyring, hvor du kan tilbyde kunderne en pakkeløsning, når der er produkter i sortimentet som består af mange varianter som kan sammensættes til et smykke.Kunden bliver præsenteret for tilvalg på produktsiden. Fx et vedhæng kombineres med enbestemt kæde.

punkt
INTEGRERET TIL NAVISION

Webshoppen integreres med jeres Navision. Med den fulde integration mellem Navision og webshoppen får du produkt-, ordre-, kunde- og fakturaer-integration, samt muligheden for at gavekort kan indløses både på webshoppen og i butik.

punkt
GOOGLE SHOPPING

Løsningen er klargjort til integration med Google shopping. Med integrationen til Google shopping kan du annoncere på Google med billedannoncer, der automatisk styres fra webshoppen.

punkt
GAVEINDPAKNING OG GAVEKORT

Giv kunden mulighed for at bestille en æske der passer til indpakning af de indkøbte smykker.Gavekort funktionen på webshoppen er integreret med Navision, så udstedte gavekort både kan anvendes i

punkt
UDVIDET B2B FUNKTIONALITET
  • Gaveindpakning og gavekort
  • B2B kunderne får en hurtig bestilling af varer på en overskuelig kategoriseret liste.
  • Nem bestillingsproces for B2B kunder, hvor de kan bestille æsker, marketingsmateriale og reservedele.
  • Styring af kreditmax.
  • Visning af fakturaer og kreditnotaer på den enkelte B2B kundelogin.

Mød en af vores smykke kunder

Webshopløsning til Jane Kønig
Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77