Overvågning af webshop

Hvis din shop er offline, så betyder det tabt omsætning – og din tid, som skulle være brugt på at vækste forretningen, skal pludselig bruges til at slukke ildebrande. Som en fast del af vores supportaftale, har vi det vi kalder løbende overvågning.

 

”We’ll spot the problem before you do”… så kort kan det siges. På langt de fleste af vores webshop-løsninger har vi en klar forventningsafstemning om at teknikken er vores ansvar.

Vi overvåger serveren for kendte sikkerhedsfejl, virus, malware og hackerangreb. Samtidig overvåger vi serverens oppetid, både ved at kontrollere at den svarer men også ved at søge på bestemte ord, som vi ved skal være til stede. På den måde fanger vi det indenfor 5 minutter hvis en shop går ned.

 

Hvis en fejl udløses, bliver der sendt en mail samt sms til to systemadministratorer, som tager sig af det med det samme. Vores vigtigste funktion er at sikre dig en problemfri drift.


Få en tryghed ved aktiv overvågning af webshoppen

Service Level Agreement

Er driften af din Magento webshop et forretningskritisk parameter, hvor få timers nedbrud koster dig tusindevis af kroner, vil du finde tryghed i en kontraktlig garanti for, at der tages hånd omkring problemstillingen indenfor et kort tidsrum.

 

WEXO har 2 SLA typer, som giver dig fuld tryghed indenfor tidsrummet 9-16 på alle hverdage eller i et udvidet tidsrum alle dage 7-23 inkl. weekend.

Til begge vores SLA typer giver vi dig ydeligere sikkerhed gennem en aktiv overvågning af din Magento webshop udfra princippet ’we’ll spot the problem before you do’.


Kontakt os for en pro-aktivt overvågning af din e-handelsløsning

Top