Få en stærk teknisk
hosting partner

Hosting af Magento webshop

WEXO har erfaring med opsætning af Magento siden Magento kom på markedet i 2008, og har gennem flere år opbygget et stort kendskab til de optimale opsætningsforhold til netop Magento webshops.

Din webshophosting er en vigtig komponent for at sikre din fortsatte succes og udvikling. Hos WEXO har vi vores egen hosting, så du kun skal have dialogen med én part omkring udvikling og drift af din webshop. Vi hoster hardwaren i professionelle datacentre, men har selv fuld adgang og kontrol og står for al opsætning og løbende drift af serverne.

Vores server setup er integreret med vores udviklingsproces, så vi effektivt kan integrere værktøjer, processer og erfaringer på tværs af kunder. Samtidig overvåger vi +50 punkter, som kun er muligt, fordi vi har fuld kontrol med servermiljøet for at sikre den bedste service i forhold til at sikre høj oppetid. 

Når det kommer til backups går vi med livrem og seler. Din shop kopieres dagligt af tre forskellige processer, der håndterer backup. Så du altid har én lokalt hos os, én i et andet datacenter og én i et andet land.

Hosting af Magento webshops

For mere viden omkring Magento hosting hos WEXO

Tommy Frøkjær
Direktør
+45 61 71 18 15
tommy@wexo.dk

Magento certificering - WEXO
Magento certificering - WEXO
Magento 2 certificering - WEXO
Kontakt
Tlf. 7199 4816
Kontakt@wexo.dk
CVR. 33757131
Aalborg
WEXO A/S
Rebslagervej 2
9000 Aalborg
Aarhus
WEXO A/S
Viborgvej 159A
8210 Aarhus V
København
WEXO A/S
Vesterbrogade 121 7. sal
1620 København V