Få en stærk teknisk
hosting partner

Hosting af Magento webshop

WEXO har erfaring med opsætning af Magento siden Magento kom på markedet i 2008, og har gennem flere år opbygget et stort kendskab til de optimale opsætningsforhold til netop Magento webshops.

Din webshophosting er en vigtig komponent for at sikre din fortsatte succes og udvikling. Hos WEXO har vi vores egen hosting, så du kun skal have dialogen med én part omkring udvikling og drift af din webshop. Vi hoster hardwaren i professionelle datacentre, men har selv fuld adgang og kontrol og står for al opsætning og løbende drift af serverne.

Vores server setup er integreret med vores udviklingsproces, så vi effektivt kan integrere værktøjer, processer og erfaringer på tværs af kunder. Samtidig overvåger vi +50 punkter, som kun er muligt, fordi vi har fuld kontrol med servermiljøet for at sikre den bedste service i forhold til at sikre høj oppetid. 

Når det kommer til backups går vi med livrem og seler. Din shop kopieres dagligt af tre forskellige processer, der håndterer backup. Så du altid har én lokalt hos os, én i et andet datacenter og én i et andet land.

Hosting af Magento webshops
Vil du høre mere?
og
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Tommy Frøkjær
Tommy Frøkjær
Direktør
61 71 18 15
WEXOs kontorer i Danmark
CVR 33757131
WEXOs FacebooksideWEXOs LinkedIn sideWEXOs Youtube kanalWEXOs Instagram
Få den nyeste viden om webshops direkte i din mailbox.
Din email er nu tilmeldt vores nyhedsbrev
Oops! noget gik galt, prøv venligst igen
FDIH - WEXOWEXO, Magento 2 certificeretWEXO Shopware Solution Partner