PIM case: Automatisk genereret datapakker

Business casen

Udfordringen med fragmenteret datapakker, resulterer i at at det både er tidskrævende at fremskaffe og vedligeholde produktinformationer.

Ved at tilpasse PIM systemet, er det muligt at automatisere store dele af processen og effektivisere interne processer.

Casen
Et dansk produktionsselskab som producerer varer i Østen, kæmpede med et større arbejde der skulle laves, når kvalitetssikringspersonalet blev sendt afsted for at sikre, at produktionsapparatet fungerede efter hensigten.

Når virksomheden sendte en kvalitetssikringsmedarbejder afsted, var det nødvendigt at mange forskellige produktinformationer var tilgængelige, før det var muligt for medarbejderen at udføre sit arbejde.

Det kunne f.eks. være produktionsdimensioner og vejledninger, tekstdokumenter (drops-tests, squeeze test, materialetests, godkendelse, collispecifikationer og pakkespecifikationer i f.eks. video, billede, excel eller .pdf-format).

Problematikken lå i, at alle disse informationer var fragmenteret på tværs af mange forskellige systemer, hvilket gjorde det tidskrævende at fremskaffe og vedligeholde.

Med et PIM system som Perfion, blev det muligt at centralisere denne data, og bygge skræddersyede funktionaliteter, der opsamlede præcis de data, som var nødvendigt opgaven.

Produktionsselskabet fik i dette tilfælde bygget funktioner, der kunne udvælge det korrekte data, komprimere det og efterfølgende sende det til personen, der varetog kvalitetssikringsarbejdet. Medarbejderene kunne nu indsamle materiale med få klik. Det var en effektivisering de kunne mærke i det daglige arbejde.

Eksempel fra vores interne Perfion demo

Perfion Pim system
Vil du høre mere?
eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Ronni Hansen
Senior PIM-konsulent
WEXO
44 12 40 14