Stærk webshop løsning til
B2B og B2C handel

Magento webshop

Magento platformen er den mest anvendte webshopløsning på verdensplan, hvor du får en webshop på markedets mest skalerbare platform. Magento er en professionel open source webshop løsning, som har markedets mest funktionsrige webshop, og sammen med de over 2.000 udvidelsesmoduler udviklet til Magento, er der ingen anden webshop platform, der giver dig de samme muligheder for tilpasning.

Fordele ved en Magento webshop

Fordele ved Magento
Verdens mest udbredte Open Source webshop platform til større e-handelsløsninger
Fordele ved Magento
Den mest funktionsrige webshop platform out-of-the-box, hvor til der er udviklet +2.000 udvidelsesmoduler
Fordele ved Magento
Stort globalt community sikrer konkurrence blandt udbydere, hvilket skærper krav til kvaliteten
Fordele ved Magento
Du beholder det totale ejerskab over din Magento webshop
Fordele ved Magento
Systemets arkitektur er markedets stærkeste og er designet til at skalere, så løsningen kan vokse med din forretning og videreudvikles over tid
Fordele ved Magento
Perfekt e-handelsplatform til større B2B og B2C virksomheder
Magento webshop vs andre ecommercesystemer

Magento webshop - den mest populære platform global set

Skalerbar og fleksibel

Magento webshop

En Magento webshop skalerer i takt med forretningen, og vælges af større B2C og B2B virksomheder med avanceret pris- og kundestruktur, som har brug for en skalerbar e-handelsplatform. Med Magentos fleksible opbygning er det muligt at videreudvikle på systemet hen mod de funktioner, I ønsker at få på webshoppen.

International

Magento webshop

Magento er bygget til at køre med flere sprog, valutaer og produkter gennem avanceret multi-site funktionalitet. Man kan styre flere webshops fra samme backend, hvor produkter og indhold nemt kan deles på tværs og oversættes til andre sprog.

B2B webshopløsning på Magento 2

Magento blev i slutningen af 2017 udnævnt som førende e-handelsplatform inden for B2B-handel af The Forrester Wave, hvor Magento platformen drifter flere B2B webshops end nogen anden platform i verden.

En Magento 2 webshop indeholder alt det du behøver for at køre en B2B webshop med multibrands, flere sprog, kundespecifikke priser m.v.

Magento webshop

Fordele ved en Magento webshop

Fordele ved Magento
Hurtig bestillingsproces hvor der er mulighed for bestilling ud fra varenumre, vælge fra forudindstillet indkøbslister eller dit salgsteam kan oprette ordre på kundernes vegne i backend.
Fordele ved Magento
Kundespecifikke produktkategorier og priser
Fordele ved Magento
Avanceret rabatstruktur
Fordele ved Magento
Kundelogin med forskellige tilknyttet roller og adgangstilladelser
Fordele ved Magento
Muligt at integrer til mange betalingsformer som fx betaling via konto, kreditkort, Paypal, Worldpay m.fl.
Fordele ved Magento
Styring af lagre og leveringstid på tværs af salgskanaler. Magento kan integreres med jeres ERP system, hvor vi bl.a. kan sikre et opdateret lagerantal på tværs af salgskanaler samt visning af leveringstider.
Fordele ved Magento
Integrer Magento med jeres andre IT-systemer og få fuld udnyttelse af værdien af de store mængder data på tværs af jeres kanaler. Der kan fx integreres til jeres ERP-system, POS-system, marketingsystem m.v, som kan være med til at give jer en stor konkurrencemæssig fordel.
Fordele ved Magento
Bestilling af flere størrelser på én gang. Ordre processen er mere kompliceret på B2B, da det ofte involvere mange produkter med mange størrelser, farver m.v. Så det skal være nemt for kunderne at købe flere størrelser på én gang

Med en Magento webshop er du allerede godt på vej til en stabil og skalerbar B2B e-handelsløsning, da den allerede indeholder en række af de mest gængse behov som en B2B-webshop står med og samtidig kan udvides med de mange moduler.

Læs mere om vores B2B webshopløsning på Magento

Moduler til Magento

WEXO bidrager til at forbedre og udvide Magento ved at udvikle nye værdiskabende moduler, som udvide funktionerne på Magento platformen. Vi udvikler moduler der går ind og optimerer de daglige arbejdsgange i backend og optimerer brugervenlighed på frontend. Disse moduler trækker vi ind i udviklingsarbejdet når behovet opstår, eller vi kan se muligheden for at bidrage med lidt ekstra.

Magento webshop

Opgradering af Magento platformen

Magento bliver opdateret med nye features i et tempo, som de fleste webshop-ejere med et closed-source system vil misunde. Samtidig bliver de indrapporterede fejl løst løbende af Magento.

Der kan være mange gode grunde til at opgradere. Udover at få afhjulpet småfejl og få ny funktionalitet, vil du også få mulighed for at installere de nyeste moduler, når din Magento-installation er up2date.

Hvis du står med ønsker om at give din shop et generelt løft, hjælper vi også gerne med en fintuning af hele shoppen på et mere overordnet plan.

Hvis shoppen har kørt en periode, vil der ofte være ordre og trafik nok til at optimere på købsprocessen, designet, funktionaliteten og mersalgs-effekterne. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om mulighederne.

B2B webshop
B2B webshop
Se vores cases
Webshop cases i WEXO
Integrationer
ERP integrationer
"

Samarbejdet med WEXOs projektleder Lea Ørsted har været yderst professionelt med faste ugentlige telefonmøder, særligt når der har været mange opgaver. Tilliden, til at intet i den hyppige mail veksling bliver overset eller overladt til tilfældighederne, er meget stor.

"
Mikkel Poulsen, Indehaver - Presenco Sport A/S
Vil du høre mere?
og
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Tommy Frøkjær
Tommy Frøkjær
Direktør
61 71 18 15
WEXOs kontorer i Danmark
CVR 33757131
WEXOs FacebooksideWEXOs LinkedIn sideWEXOs Youtube kanalWEXOs Instagram
Få den nyeste viden om webshops direkte i din mailbox.
Din email er nu tilmeldt vores nyhedsbrev
Oops! noget gik galt, prøv venligst igen
FDIH - WEXOWEXO, Magento 2 certificeretWEXO Shopware Solution Partner