Vi brænder for e-handel

IT-rådgivning

Med WEXO har du ikke blot en stærk teknisk udviklingspartner. Du har også en partner med evnerne og ønsket til aktivt at involvere sig i væksten af din forretning.

Vores kollektive faglighed dækker alt strategisk rådgivning omkring intern IT-organisering, logistik og arbejdsprocesser til konverteringsoptimering, mobil UX optimering af din e-handelsløsning samt grundig systemtræning af dine medarbejder til at sikre en effektiv ibrugtagning af den nye løsning på Magento. Vi kan afdække kompetencerne for en potentiel e-commerce manager ansættelse i din organisation, vi kan udfordre dit SEO og marketing bureau, vi kan hjælpe med bemandingsplan og organisering af dit nye e-handelsteam og meget mere.

Vi forsøger hele tiden at dygtiggøre os selv på flere områder og løfte vores kunders forretning. Udover at tilbyde vores kunder en høj leverancestabilitet af deres opgaver, afvikler vi også månedskampagner. Henover en måned har vi et særligt fokus på at løfte et enkelt fagområde for alle de kunder, der har ønsket at være en del af månedskampagnen.

Ved at fokusere på enkelte områder, sikrer vi, at vi kan komme i dybden og genbruge viden på tværs af alle de kunder, der er tilmeldt kampagnen. Et eksempel på en kampagne kunne være optimering af webshoppens performance score på f.eks. GTmetrix eller Google PageSpeed Insight.

"

Vi har benyttet WEXO som teknisk leverandør i forbindelse med vores crosschannel eCommerce Magento platform på www.neye.dk.

Udover daglig support, har WEXO også bidraget med inspirerende sparring og input vedr. vores eksisterende Magento løsning.

I september og oktober 2013 gennemførte vi et projekt for at optimere webshoppens salg med WEXO som teknisk partner. Udover at levere en fantastisk indsats og være en yderst behagelig samarbejdspartner, var de medhjælpende til mere end at fordoble vores konverteringrate.

Så WEXO og ikke mindst Tommy Frøkjær og hans team har mine allervarmeste anbefalinger til andre Magento-ejere.

"
Monica T. Balle - E-commerce manager - NEYE Fonden

Så tag fat i os i dag og få en snak om hvordan WEXO kan bidrage til at løfte netop din forretning.

Eller læs lidt mere om enkelte af de rådgivende ydelser vi tilbyder nedenfor

Konverteringsoptimering
Konverteringsoptimering
Magento undervisning
Undervisning
Magento Health Check
Magento Health Check
Vil du høre mere?
og
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Tommy Frøkjær
Tommy Frøkjær
Direktør
61 71 18 15
WEXOs kontorer i Danmark
CVR 33757131
WEXOs FacebooksideWEXOs LinkedIn sideWEXOs Youtube kanalWEXOs Instagram
Få den nyeste viden om webshops direkte i din mailbox.
Din email er nu tilmeldt vores nyhedsbrev
Oops! noget gik galt, prøv venligst igen
FDIH - WEXOWEXO, Magento 2 certificeretWEXO Shopware Solution Partner