E-handelsløsninger der løfter virksomheden

WEXO er et dedikeret e-handelshus baseret på Magento webshop, hvor vi dagligt arbejder på at forbedre vores kunders forretning. Dette gør vi ved at lave B2C og B2B e-handelsløsninger, der kombinerer forretningsforståelse, teknisk udvikling, god projektledelse samt integrationer til bl.a. eksisterende ERP-systemer.

WEXO webshopløsninger

E-handel med Magento

Med afsæt i kundens forretning og markedets stærkeste open source e-handelsplatform, Magento, udvikler vi stærke B2C og B2B e-handelsløsninger på tværs af brancher. Vi arbejder dagligt på at forbedre vores kunders forretning ved at lave Magento shops der kombinerer forretningsforståelse, teknisk udvikling, god projektledelse og integration til eksisterende ERP-systemer.

Læs mere her
WEXO webshopløsninger

Fuldtidsressource

Læs mere her
WEXO webshopløsninger

Integrationer

Vi integrerer problemfrit din Magento shop til omverdenen. Uanset om der er tale om eksterne løsninger indenfor ERP, CMS, PIM, POS, CRM eller SoMe. Som virksomhed har man ofte mange processer, der går på tværs af flere systemer. Her er integration nødvendig for at kunne automatisere processer og optimere arbejdsgangene og forretningen. Vi har mange års erfaring med at integrere ERP-systemer, økonomisystemer og marketingsystemer til Magento shops.

Læs mere her
WEXO webshopløsninger

Konsulent/rådgivning

Vi udfører foranalyser for at sikre dig det stærkeste grundlag for projektleverancen, og tilbyder endvidere analyse/rådgivning indenfor bl.a. konverteringsoptimering, sikkerhed, kodekvalitet mv. Herudover tilbyder vi grundig og professionel systemtræning, der sætter dig i stand til at få det maksimale ud af din teknologiske investering.

Læs mere her
WEXO webshopløsninger

Magento webshop

Magento platformen er den mest anvendte webshopløsning på verdensplan, hvor du får en e-handelsløsning på markedets mest skalerbare platform. Magento er en professionel open source webshop løsning, som har markedets mest funktionsrige webshop, og sammen med de over 2.000 udvidelsesmoduler udviklet til Magento, er der ingen anden webshop platform, der giver dig de samme muligheder for tilpasning.

Læs mere her
WEXO webshopløsninger

Specialløsninger

Nogle gange passer din forretning ikke til en stor standard e-handelsplatform som Magento. Med avancerede produkttyper eller specielle købsprocesser tager vi hånd om dine specielle behov, og sikrer at din løsning udarbejdes på en passende platform. Vi løser bl.a. udviklingsopgaver inden for streamning og TV app produktion for Blockbuster og digital tilgængelighed for Siteimprove.

Læs mere her
WEXO webshopløsninger

Mobil e-handel

I vores daglige arbejde med kundernes Magento shop har vi fokus på, at nye funktioner også kommer til rette på mobil webshoppen, for at sikre at brugervenligheden er god på tværs af platforme. Det bunder i at der er kommet et øget fokus på mobil e-handel, da kunderne i stigende grad ønsker at handle online via mobilen. Det skal selvfølgelig afspejle sig i din mobil webshop, så I kan nå ud til en brede kundeskare og være der hvor kunderne er.

Læs mere her
WEXO webshopløsninger

Shopware webshop

Shopware er en opensource webshopløsning med over 3.500 udvidelsesmoduler. Shopware er et mindre komplekst system, men stadig fyldt med gode webshop-funktioner, som fx drag & drop editor, indbygger Business Intelligence, fuld responsive, integrerbar med bl.a. Amazon og mange andre gode funktioner. Shopware er god til både B2C og B2B e-handel.

Læs mere her
WEXO webshopløsninger

Amazon integration med Magento

Ved at integrer webshoppen med Amazon, få I adgang til et meget stort udenlandsk marked. WEXO integrerer Magento med verdens største online markedsplads, Amazon – uanset om I har 100 eller 100.000 varer i jeres webshop. Her kan I komme hurtigt og nemt i gang med at sælge på et globalt marked og muligheden for at øge omsætningen betragteligt.

Læs mere her
WEXO webshopløsninger

Amazon integration med Shopware

Med en integration mellem Amazons og Shopware, får I adgang til et stort europæiske marked med over 100 millioner brugere. Amazon integrationen er fuld automatisk, hvor alle produktdata og ordredata sender frem og tilbage mellem Amazon og Shopware i real time.

Læs mere her
WEXO webshopløsninger

Konverteringsoptimering

Desto flere besøgende du kan konvertere til kunder, jo flere muligheder åbner der sig for at videreudvikle på webshoppen. Her vil vi komme med 7 tips til hvordan du kan arbejde med konverteringsoptimering på webshoppen.

Læs mere her
Vil du høre mere?
og
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Tommy Frøkjær
Tommy Frøkjær
Direktør
61 71 18 15
WEXOs kontorer i Danmark
CVR 33757131
WEXOs FacebooksideWEXOs LinkedIn sideWEXOs Youtube kanalWEXOs Instagram
Få den nyeste viden om webshops direkte i din mailbox.
Din email er nu tilmeldt vores nyhedsbrev
Oops! noget gik galt, prøv venligst igen
FDIH - WEXOWEXO, Magento 2 certificeretWEXO Shopware Solution Partner