Tilbage til whitepaper oversigten

Udarbejd en kravspecifikation og få succes med jeres næste projekt

Når man starter processen med et nyt større projekt, som en ny e-handelsløsning, er der mange faldgrupper, som man skal være opmærksom på. Derfor har vi sammensat dette whitepaper omkring den gode kravspecifikation, for at udrydde nogle af de mest gængse fejl og sikre at du tager dine forbehold i forbindelse med valg af leverandør og platform.

Et hvert succesful projekt starter med et godt forarbejde!

  • Det rigtige forarbejde sikre en højere kvalitet af leverandørenes tilbud.
  • Den rigtige forventningsafstemning sikrer den rigtige samarbejdspartnere.
  • Den gode kravspecifikation er et godt værn mod dyre udviklingsomkostninger og misforståelser mellem jer og jeres leverandør. Samtidig med at I er sikret den bedste start på jeres nye webshop.

Med dette whitepaper får I nogle konkrete råd til, hvordan I bedst kommer i gang med et ecommerce projekt – og hvordan I får succes med det.

Hvis du er på helt bar bund ift. kravspecifikation, kan det være en god idé at snakke med en leverandør tidligt, for at få indsigt i de forskellige platforme og de helt konkrete muligheder ift. jeres setup.

Vi håber at du efter at have læst dette whitepaper føler dig bedre klædt på til at udarbejde den gode kravspecifikation og senere tage en velbegrundet beslutning uden en masse overraskelser på vejen.