Magento design til e-handelsløsninger


Optimering af designet på webshoppen på tværs af enheder er vigtig for Google rangering

design

Magento Design – optimeret til dig

Når din webshop skal have et unikt ’look and feel’ guider vi dig sikkert igennem processen. Vi starter altid med en dialog omkring, hvilke værdier der ønskes kommunikeret til de besøgende. Gennem vores sparring sætter vi sammen med dig ord på de områder som vi i fællesskab ser kan flytte din forretning.

 

I denne proces inddrages hele WEXOs erfaring fra vores +100 gennemførte Magento projekter omkring best practice, såvel generelt som branchebetinget.

 

Oplægget gennemgåes med dig, og et dokument udarbejdes i forlængelse af denne sparringsproces. Når tilretningerne er implementeret, og der ved signoff er tilkendegivet, at de indledende forventninger til egenskaberne på din nye webshop er indfriede, frigiver vi dit webshop design til kodning i vores Magento certificerede udviklingsafdeling. Kodningen af dit design sker således af højt uddannede Magento eksperter, og efter best practice i henhold til kodningsprincipper, for at opnå en optimal afvikling af dit design.

Udvalgte cases

Responsivt design

Trafikken fra mobile enheder stiger støt – vi oplever at 40-60% af trafikken på vores webshops kommer via mobile enheder.  Det stiller krav til din webshop.

 

Med et responsive design vil webshoppens tilpasse sig skærmens størrelse og øge brugervenligheden. Erfarringsmæssigt stiger konverteringen på mobilenheder med 30-40% ved omlægning til et responsive design (baseret på tal fra Google Analytics).

 

Hvis du har behov for en hurtig løsning, er det også muligt at tilføje et layout der er specifikt for mobilenheder og anvendes kun når en besøgende ser webshoppen på en mobiltelefon. En mobiltemplate forenkler webshoppen, som øger brugervenligheden og loadtiden på mobilenheder.

design

Åben døren for flere kunder og salg ved at optimere jeres webshop til forskellige enheder


Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig videre med e-handel

Top