E-handelsløsninger der løfter virksomheden


Det rigtige grundlag for en omni-channel løsning, til både B2C samt B2B-virksomheder

webshop udvikling

Udvikling

Vi får meget funktionalitet med forærende når vi begynder et nyt projekt. Det er fordelen ved at benytte et af verdens mest gennemarbejdede stykker e-handels software – men derfor kan vi jo godt gøre det lidt bedre.

 

Vores certificerede udviklere er din garanti for at de tilføjelser vi laver kan fungere som fundament for de næste mange års videreudvikling.

Design

Når det kommer til e-handel er designet et spørgsmål om mere end blot farvevalg og god smag. Udover at understøtte virksomhedens brand, skal designet sælge varen.

 

Vi kan enten stå for designprocessen eller understøtte jeres valg af intern eller ekstern grafiker. Gennem processen sikrer vi at vores viden om e-handel bliver bragt i spil.

design
integration

Integrationer

Integrationer er svære, det har vi lært på den hårde måde. Gennem de seneste år har vi lavet mere end 20 integrationer til økonomi-systemerne Axapta, Navision, SAP One. Hver gang er vi blevet lidt stærkere på processen, forretningsgangene såvel som teknikken.

 

Vi har in-house kompetencer indenfor Navision og hoster selv vores webshop-løsninger. Dermed har vi overblikket over hele opgaven (Magento, Navision og webserver) – når det drejer sig om integrationer til Navision er vi det stærkeste valg.

Kræver din løsning en kompliceret Navision integration, der skal tage højde for eksisterende forretningslogik?
Top