Forebyg hackerangreb

Øget fokus på sikkerheden

Med de mange hackerangreb mod webshops er det væsentligt at have fokus på sikkerheden for at gardere sig imod angreb ude fra.

WEXO gør meget for at sikre vores løsninger mod hackerangreb. Udover at benytte dygtige danske udviklere, der udvikler med sikkerhed for øje, har vi indført en række automatiske sikkerhedsrutiner samt overvågning i vores daglige drift. Det er i mange tilfælde nok til at stoppe forsøg på hackerangreb, men gennem tiden har vi set flere og større hackerangreb, der kræver mere fokus på sikkerheden.

IT-sikkerhed bliver i stigende grad et område, som kræver flere og flere ressourcer. Og hele arbejdet med at øge sikkerheden er for at forhindre at eksterne ikke kan få adgang til systemet og lægge skadelige filer op på webshoppen.

Hvis ikke I sørger for at forebygge hackerangreb, kan I risikere et hackerangreb, hvor der bliver lagt skadelige filer op på webshoppen, som kan stjæle følsomme data.

Hos WEXO ønsker vi at supportere vores kunders behov for sikkerhed på Magento webshoppen. Nedenfor er der opstillet de sikkerhedspakker, vi tilbyder vores kunder.

Hos WEXO udvikler vi altid med sikkerhed i tankerne. Derfor er nedenstående sikkerhedspakker en mulighed for at vores kunden selv kan vælge hvor meget ekstra krudt, vi skal bruge på sikkerheden. Ligeledes er den overvågning vi tilbyder en ekstraservice og er udover hvad andre i branchen tilbyder.

WEXOs 3 sikkerhedspakker

#1 Sikkerhedspakke STANDARD

Vores standard sikkerhedspakke indeholder en række automatisk kontrol og sikkerhedstjek på flere elementer. Nogle af dem er nævnt nedenfor.

Løbende tjek for hvor sikker administrator kodeordet er
Overvågning via algoritmer for mistænkelig adfærd på sitet, hvor IP'er automatisk bliver blokeret
Løbende tjek for tilstedeværelsen af kendte usikre moduler
Løbende overvågning på udgivelse af nye sikkerhedspatches til Magento og det underliggende programmeringssprog PHP

Pris:
250 kr/md
+ faktisk tidsforbrug på implementering af sikkerhedspatches samt opdatering af PHP versionen.

#2 Sikkerhedspakke PLUS

Sikkerhedspakken PLUS indeholder det samme som STANDARD sikkerhedspakken, men herudover også 2 årlige manuelle gennemgange af alle installerede moduler på jeres Magento webshop.

Er det enkelte modul i sin nyeste version? hvis ikke opdateres modulet
Hvor gammel er den nyeste version af modulet? Hvis den er ældre end 12 mdr. bliver modulet flaget som usikkert. Er modulet mere end 24 mdr. gammel vil vi anbefale en re-implementering af funktionaliteten via et nyere modul
For specialudviklet moduler laver vi en manuel gennemlæsning af koden, hvor der tjekkes for typiske sikkerhedshuller

Pris:
600 kr/md
+ faktisk tidsforbrug på opdatering af moduler, samt indkøb af nyeste version af modulet.

#3 Sikkerhedspakke GULD

Sikkerhedspakke GULD indeholder sikkerhedspakke 1 og 2, og giver herudover jer branchens bedste forsvar imod hackerangreb, som beskrevet nedenfor.

Opsætning og konfiguration af Modsecurity på jeres server. Det overvåger og analyserer al trafik på serverens post-requests. Aktivitet der vurderes som usikre blokeres automatisk
Opsætning og konfiguration af eget udviklet sikkerhedsprodukt for Content Security Policy. Med CSP kan vi definere hvilke eksterne domæner, der må leveres data til. Ved at have kontrol over disse, kan vi effektivt stoppe fx indlejrede kreditkort felter på checkoutsiden i at sende kundens indtastninger ud ad browseren. Vores systemadministrator notificeret ved en blokering af data

Pris:
1.000 kr/md
+ engangspris på 5.000 kr for manuel gennemgang, opsætning og konfiguration af sikkerhedsprodukter.

Øg sikkerheden på jeres Magento webshop og undgå at jeres data kommer i hænderne på de forkerte ved et hackerangreb.

For mere viden omkring WEXOs sikkerhedspakker til jeres Magento webshop

Tommy Frøkjær
Direktør
+45 61 71 18 15
tommy@wexo.dk

Magento certificering - WEXO
Magento certificering - WEXO
Magento 2 certificering - WEXO
Kontakt
Tlf. 7199 4816
Kontakt@wexo.dk
CVR. 33757131
Aalborg
WEXO A/S
Rebslagervej 2
9000 Aalborg
Aarhus
WEXO A/S
Viborgvej 159A
8210 Aarhus V
København
WEXO A/S
Vesterbrogade 121 7. sal
1620 København V