Services inden for e-handel


Vi er specialiseret inden for e-handel
men favner til gengæld bredt

webshop hosting

Hosting

Vi ønsker ikke at lade os begrænset af vores hosting og har derfor taget serverdrift in-house. Det betyder at du som kunde har én samarbejdspartner mindre at forholde dig til og at vi kan arbejde mere effektivt.

 

Hosting er med årene blevet en kernekompetence og vi har i dag ansvaret for driften af mere end 35 servere.

Tryghed gennem aktiv overvågning

Shoppen kan være offline selvom serveren kører. Derfor overvåger vi ikke blot vores servere men også mere end 50 forskellige punkter på shoppen.

 

Er ecommerce manageren kommet til at sætte momsen forkert? Er forsiden blevet deaktiveret? Er salget for den sidste time 30% under gennemsnittet for samme periode de sidste 7 dage?

 

I kraft af vores størrelse og for øget tryghed tilbyder vi mulighed for at tilkøbe en SLA, der giver garanti for assistance fra kl. 7 til 23 året rundt.

undervisning i Magento

Undervisning i Magento

Magento driver 25% af verdens største webshops. Den position er kun opnået på grund af systemets mange funktioner og muligheder.

 

For at sikre den bedste brug af systemet tilbyder vi eneundervisning såvel som holdundervisning for ecommerce managere. Her gennemgår vi de funktioner i Magento, som du vil få brug for i din daglige drift af webshoppen såvel som de små tricks der kan hjælpe dig til at være et skridt foran.

Giv os et kald på 7199 4816 og book et uforpligtende møde
Top