Din seriøse e-handelspartner

Vores processer er bygget på og omkring e-handel, det gør os til specialister. Vi tager selv ansvar for såvel webshop, hosting samt integrationer. Med WEXO får du således en stærk teknisk partner til udvikling og drift af din Magento webshop. Vi administrer selv vores hosting for at sikre stabile og højt ydende servere. For at sikre en stabil drift af jeres Magento webshop tilbyder vi også en udvidet SLA, som giver adgang til vores dygtige udviklere uden for normale åbningstider.

WEXO service

Hosting og drift

Hos WEXO har vi serverdriften in-house. Det betyder, at du som kunde har én samarbejdspartner mindre at forholde dig til og at vi kan arbejde mere effektivt. Hosting er med årene blevet en kernekompetence i WEXO og vi har i dag ansvaret for driften af mere end 50 servere. Vores stabile og højt ydende hosting på enterprise hardware giver tryghed, og med vores altid engagerede supportcenter får du frihed til at fokusere på udvikling.

Læs mere her
WEXO service

Overvågning og SLA

Shoppen kan være offline selvom serveren kører. Derfor overvåger vi ikke blot vores servere men også mere end 50 forskellige punkter på shoppen. Er ecommerce manageren kommet til at sætte momsen forkert? Er forsiden blevet deaktiveret? Er salget for den sidste time 30% under gennemsnittet for samme periode de sidste 7 dage? I kraft af vores størrelse og forøget tryghed tilbyder vi mulighed for at tilkøbe en SLA, der giver garanti for assistance fra kl. 7 til 23 året rundt.

Læs mere her
WEXO service

Forebyg hackerangreb

Med de mange hackerangreb mod webshops er det væsentligt at have fokus på sikkerheden på jeres Magento webshop. WEXO tilbyder øget sikkerhed for vores kunder i form af 3 sikkerhedspakker, som man kan læse mere om inde på siden.

Læs mere her
WEXO service

Undervisning i Magento

Magento driver 25% af verdens største webshops. Den position er kun opnået på grund af systemets mange funktioner og muligheder. For at sikre den bedste brug af systemet, tilbyder vi eneundervisning såvel som holdundervisning for ecommerce managere. Her gennemgår vi de funktioner i Magento, som du vil få brug for i din daglige drift af webshoppen såvel som de små tricks, der kan hjælpe dig til at være et skridt foran.

Læs mere her
WEXO service

Magento health check

Til virksomheder, der allerede har en kørende Magento webshop eller står foran at skulle lancere en, kan vi tilbyde en vurdering af kvaliteten af webshoppen. Med et health check af din Magento webshop, tilbyder vi at lave en grundig teknisk gennemgang af jeres nuværende Magento løsning.

Læs mere her
Vil du høre mere?
og
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Tommy Frøkjær
Tommy Frøkjær
Direktør
61 71 18 15
WEXOs kontorer i Danmark
CVR 33757131
WEXOs FacebooksideWEXOs LinkedIn sideWEXOs Youtube kanalWEXOs Instagram
Få den nyeste viden om webshops direkte i din mailbox.
Din email er nu tilmeldt vores nyhedsbrev
Oops! noget gik galt, prøv venligst igen
FDIH - WEXOWEXO, Magento 2 certificeretWEXO Shopware Solution Partner