PWA og Magento

Progressive Web Apps (PWA) er de seneste år blevet et stærkere og vigtigere redskab for webshops, der ønsker at give kunderne den bedst mulige oplevelse. Ligesom Magento 1 blev afløst af Magento 2, sætter PWA fremtidens standard for udvikling af webshops – og Magento 2 er selvfølgelig klar til at være med.

PWA er som teknik ikke nyt, vi har udviklet mindre kampagnesites som PWA siden slutningen af 2017. Der er altså tale om gennemtestet teknologi, som vi gennem tiden har haft gode erfaringer med. Vi har i denne periode også fået udfordringer omkring SEO belyst og med en ny PWA-implementeringer i dag, vil vi kunne sikre gode og stabile stigninger i søgeplaceringerne efter du er skiftet til PWA.

PWA på webshop

Fordele med PWA

Selvom det er en velafprøvet teknologi, er det først i 2019, at teknologien er blevet bredt adopteret og vi i dag i stigende grad ser den brugt i nye webshops.

Fordele ved at få lavet dit næste design som en PWA:

punkt
De hurtigste svartider der teknisk kan realiseres
punkt
Bevare en stabil forbindelse uanset dækning
punkt
Tilgå funktioner og data som før var forbeholdt apps
punkt
Mulighed for push-notifikationer
punkt
Bedre brugeroplevelse med app-lignende funktionalitet
punkt
Kortere implementeringstid på designændringer
punkt
Bedre skalering og håndtering af udsalg- samt stigninger i trafik

Hurtigere implementering af designændringer er en stor fordel ved PWA. Da funktionalitet og design skilles af, er det hurtigere og billigere for jer at få lavet ændringer til designet. Det giver større frihed til at prøve ting af samt en besparelse i IT-budgettet.

En sidste spændende ting at være opmærksom på er, at man med PWA kan give den besøgende mulighed for at installere ens website på mobilen, med ét klik på en knap kan den få plads på linje med de andre ikoner på mobilen.

Vil du høre mere?

eller
Tak for din besked - du hører fra os ASAP
Oops! noget gik galt, venligst prøv igen
Martin Tygsen
Partner
WEXO
30 21 21 77