Integrationer til ERP systemer og økonomisystemer


Vi har lang erfaring med at integrere til såvel SAP, Navision samt Axapta.

Vi har brugt den erfaring til at lave en stærk process samt tekniske værktøjer der sikre en god integration og stabil drift.

Udvalgte integrationer til Magento

DDDretail

Hvis du har en fysisk butik, kan DDDretail levere et kassesystem inkl. back-office der gør dit liv meget lettere. Vi kan integrere det til din webshop, produkter, ordre, kreditnotaer, lagerantal, gavekort, kundeklub mm.

Navision

Kører du med Navision som økonomi-/ERP-system, er vi klar til at hjælpe med at integrere det med din Magento webshop. Hvor høj grad en integration du ønsker, er helt op til dig - de simpleste starter normalt med en eksport af produkter fra Navision til magento og import af ordre den anden vej. Vi har selv Navision udviklere ansat, og kan derfor tilbyde en kosteffektiv og hurtig process, hvor vi har hele ansvaret. Vi har erfaring med TrimIT, LS Retail og en lang række yderligere Navision udvidelser der afgører hvordan integrationen skal foretages.

Microsoft Dynamics C5

Få en direkte integration mellem dit økonomisystem og Magento. Produktdata overføres løbende til Magento og ordre kommer automatisk ind i regnskabet til bogføring. En uundværlig integration for alle der kører C5 som deres regnskabsprogram.


Kontakt os og hør nærmere om mulige integrationer

Top