Udvikling af Magento webshop

Vores certificerede udviklere er din garanti for at det arbejde vi laver kan fungere som fundament for de næste mange års videreudvikling.

Magento

Med en Magento webshop, bygger du din løsning på markedets mest skalerbare platform. Med Magento får I en professionel open source webshop løsning, der benyttes af over 100.000 aktive shopejere og virksomhedskæder verden over, og har også en førende position i Danmark. Med en Magento webshop får du endvidere markedets mest funktionsrige webshop ud-af-boksen, og sammen med de over 2000 udvidelsesmoduler udviklet til Magento, er der ingen anden webshop platform, der giver dig de samme muligheder for tilpasning.

Fordele ved en Magento webshop

Magento er verdens mest udbredte Open Source webshop platform til større e-handelsløsninger

Magento er den mest funktionsrige webshop platform out-of-the-box, hvor der herudover er udviklet +2000 extensions

Din Magento webshop indeholder total designfrihed, hvilket gør at du kan gøre brug af WEXOs konverteringsoptimeringsprogram

Stort community sikrer konkurrence blandt udbydere, hvilket skærper krav til kvaliteten

Du beholder det totale ejerskab over din Magento webshop

Systemets arkitektur markedets stærkeste og er designet til skalerbarhed, så løsningen kan vokse med din forretning og videreudvikles over tid


Kontakt os for at høre om de muligheder Magento kan giver din forretning

Moduler

WEXO bidrager til at forbedre og udvide Magento ved at udvikle nye værdiskabende moduler, som udvide funktionaliteterne på Magento platformen.

 

Vi udvikler moduler der går ind og optimerer de daglige arbejdsgange i backend og optimerer brugervenlighed på frontend. Disse moduler trækker vi ind i udviklingsarbejdet når behovet opstår, eller vi kan se muligheden for at bidrage med lidt ekstra.

Udvalgte moduler

Pæne priser

Vores mindste modul, men uundværligt på en hver shop med flere sprog. Det sørger for at priser altid ender med x,95 eller x,99 og ikke f.eks x,73 der ofte sker når Magento konverterer fra danske- til fx svenske kroner.

SEO Landing pages

Med SEO-modulet kan du hurtigt oprette en række CMS-sider, om fx ’sorte tasker’ hvor modulet automatisk indsætter jeres sorte tasker på CMS-siden. Modulet er utrolig fleksibelt i det indehold og er velegnet til at lave målrettede SEO tekster.

Hurtig ordrebehandling

Få optimeret arbejdsgangen ved den daglige ordrebehandling. Magento har som standard en ordrebehandling bestående af flere steps, med vores modul er det kortet ned til kun ét klik, hvor der også bliver printet en pakkelabel til ordren.

Opgradering

Magento bliver opdateret med nye features i et tempo, som de fleste webshop ejere med et closed-source system vil misunde. Samtidig bliver de indrapporterede fejl løst løbende. Hvis du er i tvivl om hvad der er sket siden sidst, så tag et kig på oversigten over ændringer opdelt på versionsnummer.

 

Der kan være mange gode grunde til at opgradere. Udover at få afhjulpet småfejl og få ny funktionalitet, vil du også få mulighed for at installere de nyeste moduler, når din Magento-installation er up2date.

 

Hvis du står med ønsker om at give din shop et generelt løft, hjælper vi også gerne med en fintuning af hele shoppen på et mere overordnet plan. Hvis shoppen har kørt en periode, vil der ofte være ordre og trafik nok til at optimere på købsprocessen, designet, funktionaliteten og mersalgs-effekterne. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om mulighederne.

Top